A zase ta Vanga! Bidenova mrtvice a rakovinu vezme čert? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Baba Vanga děsí i těší! Bidenova mrtvice a konec rakoviny?

Baba Vanga předpovídá i po svojí smrti.
Baba Vanga předpovídá i po svojí smrti. (Foto Reuters, ara)

Následující rok  2021 bude Evropa  podle legendární věštkyně čelit vedle ekonomické krize také atakům muslimských extrémistů, kteří nasadí chemické zbraně. Co se týče zdraví, trable má mít americký prezident a my ostatní prý přestaneme mít konečně obavy z rakoviny. 

Podle věštby Baby Vangy (†85) má prezident USA příští rok utrpět mozkovou příhodu a následně ztratit sluch! A protože právě zvolený Joe Biden (77) nastupuje do úřadu zrovna v lednu, měl by se začít zatraceně hlídat. Samotný rok 2021 by pak měl probíhat ve znamení dosud největší ekonomické krize, čemuž nahrává současná pandemie covidu. 

Biden během voleb navštívil rodný dům. Demokrat zašel i synovi na hrob

Video se připravuje ...

Slepá vědma z Bulharska ovšem pořád jen nestraší! Dobrou zprávou by totiž mělo být objevení léku na rakovinu!  „Na začátku 21. století se lidstvo nadobro zbaví rakoviny. Ten den přijde, když bude rakovina svázána železnými řetězy,” prohlásila prý podle webu Yearly-Horoscope.org Baba Wanga. No tak hurá!

Přečtěte si
hafatko29
9. 4. 2022 • 18:32

Píšete nesmysly, když byl Trump prezidentem psali jste, že bude mít mrtvici a ztratí sluch a teď to samé píšete o Bidenovi.
Nejdřív pisálkové trochu přemýšlejte, jestli jste už podobné články s pozměněnými jmény někdy nepsali. A že baba Vanga věděla o Bidenovi a Trumpovi, jen se musím smát.

gvardeec1
14. 11. 2020 • 09:27

Nepište hloupostí, baba Vanga nikdy se nezmiňovala podle roku. Asi někdo kdo pochází se pokouší být zajímavý tady!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.