Tragická smrt v ZOO: Scenárista... Zabil Taclíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tragická smrt v ZOO: Scenárista... Zabil Taclíka!

Marek Taclík s Janou Švandovou
Marek Taclík s Janou Švandovou (Foto FTV Prima)

Připravte si kapesníky. Otec Sid ze seriálu ZOO v podání Marka Taclíka (50) nepřežije přírodní katastrofu. „Do ustálené rodiny a harmonických vztahů bylo nutné vnést novou dynamiku. V seriálech to tak je, že proto někdo musí zemřít,“ řekl nemilosrdně scenárista René Decastelo (49).

Taclík se coby Eduard vypravil na rybářskou výpravu do Thajska, která se mu stala osudnou. Život mu vzala vlna tsunami, herec tak v ZOO končí. „Ten den, kdy se jako rodina dozvídáme, že je Eduard mrtvý, byly mou nejčastější rekvizitou papírové kapesníčky. Mám ale pocit, že taková témata už patří do života seriálu,“ svěřila se Sabina Laurinová (50), Taclíkova seriálová manželka.

Marek Taclík práskl: Po 8 let další řada oblíbené kriminálky!

Video se připravuje ...

Bude nám chybět

„Rodina se s tím musela nějak vyrovnat. Samozřejmě nám bude Marek chybět. Byla s ním legrace, dost jsem se s ním jako Eduardem nasmála a Jana Švandová nebude mít koho jako máma peskovat. Točit takové smutné scény je vždy zvláštní,“ připustila Sabina. Marek byl v ZOO hned od počátku, patřil k pilířům příběhu. Není divu, že právě Janě Švandové (75) se bude stýskat. „Mně se s ním hrálo bezvadně, ale určitě se s ním potkám zase někde jinde,“ usmála se herečka.

A jede se dál

Eduardova smrt otevře cestu dalšímu vývoji událostí. „S naší rodinou to zamíchá, to mi věřte, a bude zajímavé to všechno sledovat,“ ujistila seriálová dcera zesnulého Sida v podání Míši Pecháčkové (19).

Marek Taclík s úchylným knírkem: Jsem do něj zamilovaný!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.