Strach o život Krampola: Dny trávil na kyslíku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Strach o život Krampola: Dny trávil na kyslíku!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (archiv Blesku)

Nevypadá vůbec dobře. Legendární herec a dabér Jiří Krampol (84) oslavil předčasně s kamarády 85. narozeniny. Na večírku v pražské Restauraci U Vodárny ale nevypadal vůbec dobře. Špatně chodil, hůř se mu dýchalo a v jeho očích se zračilo, že není v pohodě.

Přesto se snažil Krampol dobře bavit. Na společné oslavě narozenin svých i několika dalších kamarádů, např. šéfa populární restaurace Josefa Kočovského (70), deníku Aha! svěřil, co ho stále trápí. „Zatracené průdušky! Nejsou pořád v pohodě...“ řekl nám Jiří slabším hlasem. „Chodím na kyslík, abych mohl fungovat,“ posteskl si.

Jiří Krampol oslaví 85. narozeniny a kápl božskou: Hanky osud je moje chyba…

Video se připravuje ...

Místo léků bere kšefty

Ano, herec a bavič neposlouchá doktory a místo naordinovaného klidového režimu poletuje po akcích a kšeftech. „Nějakou práci beru, protože to je nejlepší lék, být mezi lidmi. Já se opravdu doma nevyléčím,“ dodal s tím, že touží jet k moři. „Jenže tam bych v tomhle stavu nedoletěl, ani nedocestoval po zemi. Musím se dát do pořádku a snad se pak k moři ještě podívám,“ rozloučil se s námi smutným pohledem Krampol.

Samostatnou oslavu 85. narozenin má Jiří Krampol právě dnes a deník Aha! na ní, společně s dalšími desítkami hostů, nebude chybět.

Jiří Krampol slavil narozeniny s přáteli: Dohromady jim je 300 let!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5318449
20. 6. 2023 • 15:03

Pořád si na něco stěžuje, ať se někdy podívá do zrcadla. Co mu lékaři řeknou tak porušuje. Tak ať neotravuje .

Uživatel_5584998
20. 6. 2023 • 14:41

Ing Krampol, národní umělkyně Vondráčková a další starší umělci mají malý důchod a lidi by na ně měli uspořádat sbírku.

Jana Nováková
19. 6. 2023 • 09:29

Stěžuje si na výši důchodu a přitom bydlí tam,kde je nejvyšší nájem v Praze.Na zadní kolečka nikdy nemyslel,prachy rozhazoval hrstma,samý drahý zájezdy,40x Amerika atd.Tak teď může žít ze vzpomínek!Je dost nemocný a vymetá večírky a oslavy.Pro něj by bylo nejschůdnější jít do pečováku.Tam se o něj postaraj a my už o jeho nářku na důchod možná už neuslyšíme.Jo a Jiřinku by mohl vzít sebou.

Genevive Winklerová
19. 6. 2023 • 09:27

Krampol...jo měl své zlaté časy a nelze mu upřít klady...dobrý herec v několika rolích, celkem dobrý moderátor oné soutěže a býval i vtipný...ale roky jdou dál všichni stárneme a i zdravotní problémy. Ten kdo to umí pochopit a dožít v klidu bez bulváru..no těch je málo, ale těch si cením

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.