A je jasno! Důkaz o těhotenství rebelky Meghan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

A je jasno! Důkaz o těhotenství rebelky Meghan

Harry a Meghan si vyšli na večeři do michelinské restaurace.
Harry a Meghan si vyšli na večeři do michelinské restaurace. (profimedia.cz, archiv Blesku)

Sussexové si krátce po korunovaci vyrazili na romantickou večeři do vyhlášené restaurace, kde je v dobré, uvolněné náladě zachytily i objektivy, a při té příležitosti vyvrátili i spekulace o dalším přírůstku. 

Zprávy o třetím těhotenství Meghan Markleové (40) si žijí už několik měsíců vlastním životem. Naposledy se o jejím požehnaném stavu mluvilo na Valentýna, kdy měl pár zprávu oficiálně oznámit, jak praví tradice.

Fiala míří za Bidenem do Polska. Kolaps Meghan kvůli South Parku! A Putin zrušil dohodu

Video se připravuje ...

Na Valentýna totiž Meghan oznámila, že s Harrym čeká Lilibet, stejné datum pro oznámení radostné noviny si pak vybrala i princezna Diana v roce 1984, když pod srdcem nosila Harryho. To se však nestalo. 

Nyní, o tři měsíce později, začíná být jasno, že si Sussexové na další přírůstek budou muset ještě počkat. Meghan vynesla krátké hnědé šaty, pod kterými se jí těhotenské bříško rozhodně nerýsuje. Pro svou návštěvu navíc zvolili lukrativní sushi bar a je zřejmé, že by se vévodkyně tepelně nezpracovaným rybám po čas těhotenství patrně vyhýbala obloukem tak, jako to doporučují lékaři. 

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
16. 5. 2023 • 12:22

Kolínka už by bylo záhodno trochu skrývat....jinak ať si žijí jak chtějí, ale nepíší ošklivě o své rodině, to se vymstí...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.