Čermák drsně o partnerce Veronice: Nejradši bych ji zastřelil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Čermák drsně o partnerce Veronice: Nejradši bych ji zastřelil

Veronika a Hynek Čermákovi
Veronika a Hynek Čermákovi (Foto pro Aha! – Z. Pachová, M. Křepelka, Facebook.com, ara)

Veronika Macková dostala v bijácích o mafiánskému bossovi Mrázkovi sice nevelkou, zato zásadní roli agentky. Její současný manžel nyní barvitě popsal tehdejší situaci na place, která byla hodně divoká!

„Držel jsem jí pistoli u hlavy a říkal si, že bych ji nejradši zastřelil. Dělám si legraci. Pravdou je, že to, že Veronika přijela na natáčení Gangster Ky, napomohlo tomu, že jsme ji vůbec dotočili. Byla to tam strašná divočina, točili jsme na pankáče a já jsem z toho chtěl vystoupit a odletět. Přiletěla ale Veronika, poznali jsme se a já jsem tam teda zůstal," popsal Hynek Čermák osudové setkání s půvabnou kolegyní a budoucí manželkou.

Hynek Čermák: Byl jsem postrachem školy se sbírkou dvojek z chování

Video se připravuje ...

„Verunka je stará duše. To není urážka. Ale když potkáš dvacetiletou holku a ona ti řekne, že poslouchá Charlese Aznavoura, tak to je stará duše," okomentoval padesátiletý herec překvapivou náturu devětadvacetileté Veroniky Čermák Mackové v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Hynek Čermák otevřeně o soukromí: Děti to beze mě zvládají!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.