Takhle Hanu Kusnjerovou ve Zlaté labuti neuvidíte: Sexy tanec u tyče | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Takhle Kusnjerovou ve Zlaté labuti neuvidíte: Sexy tanec u tyče

Jako upjatá Hana Horká v seriálu Zlatá labuť.
Jako upjatá Hana Horká v seriálu Zlatá labuť. (Foto TV Nova, ara )

S prošedivělými vlasy, uniformou a přísným výrazem ve tváři ji teď diváci vídají coby upjatou vedoucí prodavaček v obchodním domě Zlatá labuť. Hana Kusnjerová (38) je ale v civilu úplně jiná a se svým štíhlým tělem dokáže dělat úžasné věci. Není to tak dávno, co na jevišti kočovného divadla předváděla akrobatické kousky u tyče.

Hlavou dolů

„No, něco umět musím, jinak bych se na pódiu ztrapnila. S kolegyněmi jsme se naučily základy a různé triky,“ komentovala tehdy herečka svůdné tanečky, při nichž v sexy prádle dělala roznožky a sem tam i visela hlavou dolů. Kvůli divadlu musela absolvovat i tvrdé tréninky. „Odcházím s nohama plnýma modřin,“ posteskla si Hanka s tím, že ani úrazy se jim bohužel nevyhnuly. „Po prvním tréninku jsem si hnula se zády, spáleniny jsou standard,“ prozradila.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy

Video se připravuje ...

Učení mučení

V dobovém seriálu spíš než tělo zatím musí trénovat paměť. „V učení textů jsem extrémně špatná! To už ví většina mých kolegů, dokonce s režisérem Braněm Holičkem máme domluvu, že až poslední záběr končí na mně, protože si to nazkouším s herci během jejich ostrých a pak to už konečně umím,“ svěřila deníku Aha! sympatická herečka, kterou diváci znají i ze seriálové Ordinace. Její proměnu ve Zlaté labuti můžete vidět už dnes ve 20:20 hod. na Nově.

Pro roli cokoliv

Od své seriálové Valerie by se chtěla naučit důslednosti. V civilu je totiž její pravý opak. „Líbí se mi její řád a akurátnost. Jako herečka to naprosto postrádám. Mám velký problém třeba i s průběžným uklízením,” svěřila Aha! Hanka s tím, že první měsíce v seriálu byly extrémně náročné. „Točila jsem do toho ještě Ordinaci a měla i jedenáct představení s divadlem,” zavzpomínala. Role Valerie se jí ale tak líbila, že nemohla odolat. „Když mi přišel první nástin seriálu do mailu, moje první reakce byla, že bych tam mohla hrát aspoň nějakou prodavačku?! Myšleno, že tam budu hrát cokoli, prostředí mi přišlo hrozně hezký,”dodala.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.