4 mrtví na Přerovsku: Byl to její asi sedmý přítel, tvrdí o vrahovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

4 mrtví na Přerovsku: Byl to její asi sedmý přítel, tvrdí o vrahovi

Vzorně udržovaný rodinný dům v Olšovci - Boňkově, který byl v noci na neděli 16. dubna dějištěm hrůzného masakru.
Vzorně udržovaný rodinný dům v Olšovci - Boňkově, který byl v noci na neděli 16. dubna dějištěm hrůzného masakru. (Pavel Ryšlink, aktu.cz)

Trojnásobná vražda rodiny se stala v noci na včerejšek v Boňkově na Přerovsku. Zavražděna byla majitelka (†76) rodinného domu, její přítel (†77) a vnuk (†15). Padesátiletý pachatel zabíjel nelegálním samopalem. Motivem činu měla být chorobná žárlivost střelce, který se pak v lese zastřelil. 

„Nespali jsme celou noc. Jsme z toho úplně nanic. Byli to dobří sousedé. Měli jsme skvělé vztahy. Měli jsme se rádi. Vůbec si to neumíme vysvětlit, co se tam stalo,“ řekl Aha! starší manželský pár, bydlící v sousedství.

Podle sousedů žila v domě jeho majitelka se svým druhem, její dcera se dvěma syny a její přítel. A právě on měl být strůjcem masakru. „Byl to její asi sedmý přítel. Podle toho, co jsme se dozvěděli, měl zabít paní majitelku, jejího přítele a staršího z těch chlapců,“ prozradili sousedé. Napadnout měl i svou přítelkyni.

„Tu odvezli do nemocnice,“ podotkli sousedé. Policie ale jejich slova nepotvrdila. „Od sobotního večera se olomoučtí krajští kriminalisté zabývají případem násilného trestného činu. Tragická událost si vyžádala čtyři lidské životy, včetně života podezřelého muže,“ sdělila pouze včera policejní mluvčí Petra Vaňharová a dodala: „Okolnosti, stejně jako motiv činu, jsou předmětem dalšího šetření.“ Více by mělo být známo dnes.

Surový žárlivec Josef Svoboda ubil sekerou sedm lidí. To byl Jesenický masakr

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.