Pohlreich zůstal jako opařený: Dostal pokutu od spolužáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pohlreich zůstal jako opařený: Dostal pokutu od spolužáka!

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich.
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. (Kopáč, archiv)

Jako profesionál ve svém oboru působí neomylným dojmem. I obávaný kat českých kuchyň ale sem tam uklouzne. Jednou se dokonce dostal do křížku s policistou!

Když se odmyslí popularita, všichni jsme ve finále lidé, kteří sem tam zachybují. Své o tom ví i Zdeněk Pohlreich (66), jehož veřejnost zná především díky pořadu Ano, šéfe!, kde na amatérských kuchtících nenechával nit suchou.

Jenomže v pořadu má člověk přeci jen trochu jiné vystupování než ve skutečném životě, a právě v něm se přešlapy neodpouští nikomu - ani českému šéfkuchaři. I Zdeněk Pohlreich patří mezi lidi, kterým se nevyhnula pokuta od policisty. Za co ji dostal?

„Dal mi ji bývalý spolužák ze školy, který měl životní cíl stát se policajtem. Dostal jsem ji od něj za sporné vjetí do křižovatky na oranžovou na Náměstí Jana Palacha, které bylo v té době Náměstím Krasnoarmějců,“ přiznal šéfkuchař v rozhovoru pro server Garáž.cz.

Bidenova utajovaná návštěva Ukrajiny. Pavel odtajnil plány a Pohlreich šokoval vzpomínkami

Video se připravuje ...

Popularita s sebou nepřináší úlevu od běžných karambolů, jimž člověk může čelit. I Zdeněk Pohlreich je jen smrtelník, kterému se občas přilepí smůla na paty. „No, když se vám zavzdušní přívod benzinu v Letenském tunelu, směrem nahoru, tak, jako se to stalo mně s mojí škodovkou, to sranda nebyla, ale naštěstí mě vytáhli ven a vše jsme spravili,“ zavzpomínal na nepříjemnou událost Zdeněk Pohlreich, jenž nyní diváky baví v pořadu Pohlreichův souboj restaurací.  



Přečtěte si
Zdeněk Pohlreich
2. 5. 2023 • 12:08

Naopak, měl by moderovat zprávy v české televizi

Zdeněk Pohlreich
2. 5. 2023 • 12:07

Zdenda je můj vzor. Má láska k němu přesahuje hranice velké německé říše. Slova nedokáží vyjádřit jaké pocity ve mně vzbuzuje jeho horká pleš!

ELLA Průšová
23. 4. 2023 • 20:43

ELLA Průšová
23. 4. 2023 • 20:42

ELLA Průšová
23. 4. 2023 • 20:41

Pohlreich, to je hulvát, sprostej jak dlaždič, namyšlenej šiztuňk! Že si ty lidi, od něho nechají líbit ty jeho sprosté urážky! Kde "pomáhal" s restaurací, tak ti do 1/2 ruku zkrachovali! Šizuňk a špindíra, né kuchař!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.