Útěk od stolu v Prostřeno! Soutěžící v podmínce se nemůže prát | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Útěk od stolu v Prostřeno! Soutěžící v podmínce se nemůže prát

Renata mizí pryč od stolu: Nebudu tady ž*át studený jídlo!
Renata mizí pryč od stolu: Nebudu tady ž*át studený jídlo! (FTV Prima)

S koncem prázdnin konečně přicházejí nové díly Protřeno. Oblíbená série odstartuje už v pondělí 28. srpna v Libereckém kraji, kde se u stolu sejdou tři muži a dvě ženy. Hodně dusno přitom bude mezi Alešem a Renatou, jejichž vzájemná averze se potáhne celým týdnem.

Ve středu bude Aleš požádán, aby Renatě ohřál hlavní chod. A to bude rozbuškou ke všem dalším událostem. Proč Renata nechce jíst studené jídlo? Nad úkolem týdne se situace vyhrotí úplně a Renata odejde. Tvrdí, že nebude jíst studené jídlo.

VIDEO 1:

Video se připravuje ...

Ve čtvrtek budou hosté u Evy žertovat o jejím účinkování v jiné reality show a situace se bude dále hrotit. A na hodnocení jídla se vlastně zapomene. Takže nejvíc to odnese hostitelka Eva. To, že dva u stolu se zkrátka nesnesou. Nadělí jí alespoň spravedlivě body jako omluvu za to, že se u jejího stolu pohádali? Aleš na neuctivé chování nechce reagovat. Přesto ho ke svému pátečnímu stolu Renata nepozve.

V pátek u Renaty dojde na překvapení. Aleš dorazí – papírový. Jakub připravil maketu, kterou donesl. Renata řekne, že ji pak využije na hraní šipek. Vypráví i svůj životní osud, přizná, že je v podmínce. Takže by se s Alešem ani poprat nemohla. Evičce to sebere dech. I když se Renata bude snažit a její jídla budou zajímavá, hodnotit se nakonec, jako v průběhu celého týdne, bude něco úplně jiného. Je totiž odvěkou pravdou, že ve společnosti milých lidí dobře chutná i kus chleba. Ve společnosti lidí nesnesitelných si pak nepochutnáte ani na kaviáru. A tahle pravda je dokázána v tomto týdnu beze zbytku.

VIDEO 2:

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.