Noční drama: Terezu Švejdovou v Zákonech vlka srazilo auto | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Noční drama: Terezu Švejdovou v Zákonech vlka srazilo auto

Maskéři si hráli s každým detailem, aby to vypadalo věrohodně.
Maskéři si hráli s každým detailem, aby to vypadalo věrohodně.  (FOTO FTV Prima)

S čerstvým řidičákem a tři čtvrtě roku po porodu musela v seriálu Zákony vlka natáčet dramatickou scénu, nehodu v plné rychlosti. Byť herečku Terezu Švejdovou (32) alias policistku Kamilu Žákovou v nejnebezpečnějším úseku zastoupila kaskadérka, prožila si adrenalinovou noc.

Stane se nepohodlnou při odhalování organizovaných krádeží aut v okolí a když se jednoho ze zlodějů snaží zadržet uprostřed noci, skončí na kapotě jeho auta. Zločinec ji srazí v plné rychlosti. Pro mladou herečku to bylo zatím nejnáročnější natáčení. „Byl to můj druhý nebo třetí natáčecí den. Tedy vlastně noc. Měla jsem přijet autem, zaparkovat někde v pangejtu, vyskočit z auta s pistolí a čelit druhému vozu,“ začala s vyprávěním absolventka DAMU. V té době měla papíry necelý rok a stejnou dobu měla i miminko. „Takže do té doby jsem jezdila maximálně po okreskách tak šedesát kilometrů v hodině,“ usmála se Tereza.

Přelet přes kapotu

„Bylo to pro mě docela napínavý. Jak byla tma, k tomu jízda autem. K tomu tam stál celej štáb, všichni na mě kokali, jak to dopadne. A do toho tam probíhala kaskadérská scéna. Ale dopadlo to dobře, nikomu se nic nestalo,“ zavzpomínala na natáčení Tereza, která svoji dublérku v kaskadérské scéně pozorovala zpoza kamery a tajil se jí u toho dech. Stejně tak jako celému štábu. Kaskadérka Lenka Kardová musela ve velké rychlosti přelétnout přes kapotu vozu. Náraz těla na haubnu auta byl opravdu drsný. Čtvrtou epizodu seriálu Zákony vlka s názvem Ukradená láska sledujte zítra ve 20.15 na Primě!

Prachař a Rybová v 7 pádech: Radikální změny několikrát do roka!

Video se připravuje ...

Klidná kaskadérka

Kaskadérka jako by byla gumová a postrádala nervy. „Srážku jsem cítila, ale horší než sražení je pro mě dopad. To je náročnější než srážka jako taková. Tady šlo o načasování včas uskočit na stojící auto,“ popsala situaci Lenka Kardová. V momentě, kdy se na ni řítilo auto, byla v naprostém klidu. Nad možnými následky vůbec nepřemýšlela. „V tu chvíli určitě ne. Nemyslím na to, asi by mě to rozhodilo. Vždy máme domluvený plán B, kterým případnou krizi můžeme řešit. Je tam důležité správné načasování a důvěra k řidiči. Vím, že když se mi to nepovede, je tam ještě řidič, který to za mě může zachránit,“ nenechala se vyvést z míry.

Sex ve stájích

Napětí mezi Lindou Rybovou (47) alias Sárou a Stanislavem Majerem (44) v roli Roberta přeroste ve vášeň, které dají průchod v koňské stáji. Diváci se dočkají prvního sblížení. Na to, co je atraktivní pro ně, se však herci dvakrát netěší. „Není to tak, že by mi byli nepříjemní kolegové, ale jsem strašlivě stydlivá. Bojím se, necítím se svobodně. Myslím, že i kluci to tak mají, málokdo je takový střelec,“ popisuje svůj postoj manželka Davida Prachaře (64) Linda. Stanislav Majer její slova potvrzuje. „Není nic nepříjemnějšího než hrát opilého a sex. Kouká na vás při tom půl štábu. Ale pokud to točíte s někým, kdo je vám blízký, ostych není tak velký,“ míní.

Seroš X: Volha

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.