Rozchod Ringo Čecha se ženou po 17 letech: Ať si holka užije | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rozchod Ringo Čecha se ženou po 17 letech: Ať si holka užije

František Ringo Čech a jeho bývalá manželka Magda.
František Ringo Čech a jeho bývalá manželka Magda. (Foto: ČT, ara)

Hudebník a komik František Ringo Čech se letos v létě přidá mezi osmdesátníky. Na rozdíl od kolegy z branže Felixe Slováčka (79) ovšem velkolepou oslavu neplánuje. V současnosti je především rád za to, že i přes některé zdravotní problémy dokáže fungovat.

Dodnes platí za velkého baviče, své blížící se kulaté narozeniny ale komentuje spíše s trpkostí v hlase. „To už není oslava, to je tryzna. Jediné, co je na osmdesátce pozitivní, je to, že se toho člověk dožil. Nemám umělej kloub, udržím stolici – to jsou v osmdesáti letech úspěchy,“ sdělil v rozhovoru pro pořad Život ve hvězdách.

František Ringo Čech se nikdy netajil svou slabostí pro krásné ženy. Právě ty měly vždy otevřené dveře do jeho divadla. Že se sem tam s nějakou zapletl, nepopírá. „S každou ne. Ale samozřejmě jsem se o každou snažil! To by udělal každý. Tak se chovají všichni ředitelé divadel na celém světě. V Americe to teď odnášejí a zavírají je, zkrátka Me Too. Tenkrát to ale bylo běžné,“ přiznává beze studu Ringo Čech, jenž si v souboru držel pouze ty ženy, které flirtování akceptovaly. Ty, které na koketování nepřistoupily, musely z kola ven. „Fakt je, že u takových pak nebyla velká touha si je držet v souboru,“ cituje hudebníka server iDnes.cz.

František Ringo Čech – První bubeník Olympicu, ale i neúspěšný politik

Video se připravuje ...

Mezi tolika ženami nakonec potkal i svou manželku, s níž sice již nežije, i po letech ale spolu mají dobrý vztah, a patří tak mezi ty, které nepovedené manželství nerozkmotřilo. „Kamarádi mi to závidí. Po sedmnácti letech jsme se s manželkou mírně rozešli. Moje žena prožila ještě jeden krásný milostný vztah. To už jsem jí to přál, po těch sedmnácti letech se mnou, říkal jsem si, ať si holka užije. Je to fajn ženská. Ke stáru jsme se nerozvedli, neprali jsme se. Teď se staráme společně o rodinné věci,“ dodává František Ringo Čech.



Přečtěte si
Eva Korotvičková
29. 4. 2023 • 23:46

Já mu fandím,Je vtipný,ale teď v důchodu si má jeho žena užívat?Teď by jí měl oplatit a starat se o ní..

stoura
12. 4. 2023 • 14:26

Tak tohle sedlo!!

mart5misa Dvořákova
6. 4. 2023 • 22:47

Ringo je fajn chlap a veřím, že si i v osobním životě dokáže najít rovnováhu.

Martin Chabada
6. 4. 2023 • 22:28

Ringo je dobrý člověk, už jen co dokázal ,ať v hudbě nebo ve filmu.Dej mu pánbůh věčnou slávu 👌👌👌

illenne
6. 4. 2023 • 21:49

Tohoto umělce jsem nikdy nemusela. Slizký a nepříjemný svými názory.Ne všechny byly špatné, ale prostě tak úžasný tento pán není. Ty řeči o herečkách a udržení se v souboru jsou trapné. O práci v pořadech TV neměl nouzi, o tom si myslím své. Já mám ráda lidi úplně jiného naturelu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.