Šteindler musí na operaci: Přetrhl si vaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šteindler musí na operaci: Přetrhl si vaz!

Milan Šteindler
Milan Šteindler  (David Kundrát)

Natáčení primáckého komediálního seriálu Agrometal se bohužel neobešlo bez vážného zranění. O zajímavou podívanou s nepříjemným koncem se postaral Milan Šteindler (65).

Tvůrci slibují osmidílnou, humorem nadupanou sérii s hvězdným obsazením. Jednu z rolí si zahrál Milan Šteindler. „Měl jsem se zhoupnout na hrazdě nad rybník a potom zase zpátky a něco chytrého při tom říct. Já jsem se zhoupnul, prdnul mi vaz v zápěstí a do té vody jsem se zřítil,“ popsal barvitě událost, na kterou jen tak nezapomene.

Milan Šteindler: Solidaritu respirátorem jsem vyjádřil nechtěně

Video se připravuje ...

Zprvu si ani sám herec nebyl jist, kde se stala chyba. „Já jsem nevěděl, co se stalo, ale zjistili mi, že mi prasknul drobný vaz v zápěstí. Teď v červnu, po roce, s tím půjdu na operaci,“ řekl se smíchem. „Není to nic tak vážného, spíš jde o budoucnost, bez ošetření bych s rukou nemohl správně hýbat,“ dodal statečně v pořadu Showtime.

Prima slibuje legraci

Seriál vypráví příběh o Lukynovi, kterému je něco přes třicet. Jednoho dne ale zmešká dohodnutou oslavu výročí svatby se svou ženou Martou. Té s ním dojde trpělivost a Lukyn se rozhodne, že se změní. Sebere proto veškerou odvahu a přihlásí se do soutěže amatérských kapel s tím, že vyhraje motorku, na ní vyveze ženu na romantický výlet a ta mu pak jistě odpustí všechny prohřešky. Jediný problém je, že Lukyn žádnou kapelu nemá. Dokonce ani na nic neumí hrát. Předpremiéru seriálu začne vysílat od 15. dubna prima+ a od 13. května TV Prima.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.