Marie Růžičková přiznala krizi: ODCHOD OD VLÁDI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Marie Růžičková přiznala krizi: ODCHOD OD VLÁDI

Marie Růžičková přiznala krizi
Marie Růžičková přiznala krizi (Koláž Blesk Sport)

Každé partnerství čas od času prochází obdobím, kdy je potřeba zvládnout i emočně náročnější situace. I manželka hokejové legendy, Vladimíra Růžičky (59), Marie (33), přiznala dramatické chvíle, které vyústily v odloučení partnerů...

„Kdo ti někdy řekne, že ve vztahu nezažil krize, tak lže. I my máme za sebou nějaké horší období. Zažili jsme s Vláďou dobu, kdy nám nebylo úplně nejlíp, jednou to zašlo dál, protože se v našem vztahu objevila spousta faktorů, které byly objektivně hodně složité. Skončilo to tím, že jsem se na chvíli odloučila a odešla,“ svěřila se Marie pro Deník. 

Marie Růžičková promluvila ke svým haterům

Video se připravuje ...

„Nikdy jsem ale neodešla proto, že bych ho nemilovala a nechtěla s ním být, odcházela jsem kvůli samotě a přála si, aby si můj muž taky něco uvědomil. Nebylo to proto, abychom skončili, ale aby bylo něco jinak,“ dodala.

Stačilo ale jen pár dní, aby si uvědomili, že k sobě patří a jakým směrem se budou nadále ubírat jejich kroky. „Brzy jsme byli zase spolu a já se stěhovala zpátky,“ říká dnes už Růžičková s úsměvem. 

Marie Růžičková je na stadionu jako doma

 



Přečtěte si
babi
11. 4. 2023 • 19:46

Mě připadá jako transexuál.

ivana kollerova
4. 4. 2023 • 21:05

fuj to to jsem se lek. jezis, ta zenska nema zrcadlo? vypada jak umela nafukovaci panna, kterou nekdo zapomnel v solarku.

Sára Novotná
4. 4. 2023 • 11:05

A pak si uvědomila že potřebuje ještě několik vylepšení a nemá je kdo sponzorovat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.