Nová závislost Růžičkové? Pouští do sebe proud | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nová závislost Růžičkové? Pouští do sebe proud

Marie Růžičková
Marie Růžičková (Instagram)

Manželka hokejové legendy Vladimíra Růžičky (59), Marie (34), chce přirozeně vypadat dobře. Na dřinu s činkami ale není prý stavěná. Zvolila úplně jinou metodu - elektrošoky. 

Marie začala navštěvovat salón, v jehož portfoliu je i hollywoodský hit - přístroj EMS. „Ošetření pomocí stroje EMS je nová procedura na odstranění tuků, zpevnění svalů a formování těla. Redukuje tuk bez nutnosti jakékoli operace a bez bolesti,“ říká o revoluční novince ve formování postavy majitel salonu Filip Drnek, který pod značkou Dr.Nek tyto přístroje také dodává na český trh.

Marie Růžičková promluvila ke svým haterům

Video se připravuje ...

„Zní sice divně, že vám do svalů pouští proud, ale ono je to opravdu hodně účinné, svaly to vybudí a někdo říká, že půlhodinka vydá za měsíc ve fitku,“ vychvalovala si Marie proceduru Život v Česku. 

K tomu samozřejmě dbá i na zdravou životosprávu. „Je pravda, že jídelníček je k pěkné postavě také potřeba hlídat. Ale já mám tu výhodu, že nekouřím, nepiju, nedám si ani kafe a k pití mám nejraději vodu, takže to mi pomáhá. Jinak se teď snažím o takovou tu klasiku, tedy vyřadit sladké, pečivo a podobně. Jím teď hodně saláty,“ popsala svůj fígl. 

Marie Růžičková je na ledě jako doma



Přečtěte si
AHel
9. 3. 2023 • 20:34

Ta paní má evidentně nějaký problém,ty rty, obočí, vlasy, jak se obléká, normální příšera, vůbec si nedovedu představit, jak to vidí její dcera, určitě má kamarádky a vidí jejích maminky, to není normální, možná to dělá kvůli Růžičkovi, před úpravou byla docela fajn, tak je to na můj vkus už za hranou, umělá ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.