Růžičková zachycena s kolouškem: Marie, to není Vladimír! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Růžičková zachycena s kolouškem: Marie, to není Vladimír!

Marie Růžičková s manželem Vladimírem
Marie Růžičková s manželem Vladimírem (Instagram)

Manželka hokejové legendy, Vladimíra Růžičky (59), Marie (34), se na sociálních sítích pochlubila fotkou s o poznání mladším fešákem, ke kterému se důvěrně tulí. Prý by pro něj vraždila. Co to má znamenat? 

Jak Marie posléze vysvětlila, žádné »personální« změny se ale u nich doma nekonají. K radosti některých sledujících jde jen o bratra Františka. 

„Bratrovi je 22, takže se narodil, když jsem byla v té nejtěžší pubertě. Nemůžu říct, že by mě mamka nějak moc otravovala s tím, abych ho hlídala, ale na starost jsem ho mívala někdy také. Máme myslím hezký vztah, jsme si podobní v tom, že jsme oba dva trochu střelení,“ řekla na adresu svého mladšího brášky Marie pro Život v Česku. 

Marie Růžičková promluvila ke svým haterům

Video se připravuje ...

Ačkoli sourozence dělí velký věkový rozdíl i vzdálenost, jsou si vzájemně oporou. „Moc se nefotíme a vidíme se tak čtyřikrát do roka. Občas ho asi i trošku štvu svou rázností a upřímností. Ale ví moc dobře, že ho mám moc ráda a že bych za něj vraždila. Pořád je to přece jen můj malej Franťula,“ připsala si Marie pod snímek.

Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. I František vysekl své sestře poklonu jak hrom. „Mám tě moc rád, sestři. Navždy budeš moje rodina a vždy budeš patřit k mému srdci. Děkuju za vše, co jsi pro mě udělala a co jsi mi dala. Díky tobě jsem měl pěkné dětství a na to nezapomínám. To, co jsi mi dala, ti já už asi nikdy nedokážu vrátit,“ poslal jí dojemný vzkaz přes sociální sítě. 

Marie Růžičková na stadionu



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.