Trpí Tomicová maniodepresivní psychózou? Odtajnila své obavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Trpí Tomicová maniodepresivní psychózou? Odtajnila své obavy!

Pavla Tomicová po návratu do seriálu ZOO
Pavla Tomicová po návratu do seriálu ZOO (FTV Prima)

Herečka Pavla Tomicová (60) zažila před několika měsíci peklo. Její manžel Ondřej Malý (57), se kterým strávila 19 let života, se zakoukal do její kolegyně Kristýny Kociánové (38). Oba svůj vztah oficiálně potvrdili a dokonce už spolu vychovávají společné dítě. Pro Tomicovou bylo těžké se s tím vyrovnat, trpěla depresemi. Jak je na tom teď?

Nedávno se Pavla objevila v zábavním pořadu Máme rádi Česko. Kapitán týmu Jakub Prachař (39) se zrovna rozpovídal o nemocech. Prý si raději sám diagnostikoval ADHD, aby měl důvod k tomu být nesnesitelný. Toho se Tomicová okamžitě chytla.

„Já jen, jestli se můžu vyjádřit tady k těm nemocem. Jeden můj kamarád o mně řekl, že jsem maniodepresivní s tím, že se deprese zatím nedostavila," pobavila Pavla nejen diváky, ale i své kolegy z branže. Zmínila se také o svém rapidním zhubnutí. „Já bych se jen ráda svěřila se svojí obavou. Jak jsem zhubla, lidé se mě často ptají, kde jsem nechala svou druhou půlku. Tak já se bojím, že tu chytřejší jsem nechala doma," dodala herečka. Nejspíš měla strach, že její tým v soutěži prohraje.

Pavla Tomicová: Nezajímá mě co, vždycky se ptám "s kým"?

Video se připravuje ...

Zdá se, že Tomicová už se s rozvodem srovnala a je na tom mnohem lépe.„Pavla se z toho dostala. A dala se do kupy psychicky i zdravotně. Úplně v pohodě už je tak tři měsíce. Chvilku to sice trvalo, ale dnes už je to zase stará dobrá vysmátá holka," potvrdila pro web eXtra.cz Pavlina dobrá kamarádka.

Pavla Tomicová: Chvíli jsem měla problém jíst...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
10. 5. 2023 • 20:13

To je dneska dost běžná věc, maniodepresivní porucha, to má kde kdo a neotravuje s tím druhé!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.