Babůrková na prahu padesátky: Vypadá jako... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Babůrková na prahu padesátky: Vypadá jako...

Takhle dnes vypadá Miss 1992 Pavlína Baburková!
Takhle dnes vypadá Miss 1992 Pavlína Baburková! (M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek)

Od doby, kdy nasadila korunku krásy a obhájila status Miss Československo, uběhlo už 31 let, Pavlína Babůrková (50) se ale od té doby moc nezměnila. Neuvěříte, jak skvěle vypadá.

Babůrková se v posledních letech pohybuje ve sféře komunální politiky, v současné době je starostkou Jevan, ve společnosti se příliš často neobjevuje. Na křtu knihy Lenky Stránské Můj první akt a počůraná žákajda, která shrnuje život uměleckého fotografa Petra Berounského, ale chybět nemohla. Kopíruje totiž podstatnou část jejího života. 

Miss Babůrková, která Bílé přebrala chlapa: Lucka mi to nezapomněla!

Video se připravuje ...



„S Petrem Berounským se známe od roku 1988. Byl to on, kdo vlastně nastartoval mou kariéru modelky a přivedl mě i k Miss,“ rozpovídala se pro Blesk. „Se svou ženou Dankou mi vytvořili zázemí, což v roce 1992 opravdu nebylo zvykem. V knize věnuje naší spolupráci celou kapitolu, ale to není jediný důvod, proč jsem se ráda ujala jejího křtu. Petr je férový člověk a profesionál a jeho opravdu pestrý a místy bouřlivý život stojí rozhodně za zaznamenání,“ vysekla mu poklonu. 

Spíš než svými slovy ale zaujala svým vzhledem. Až na typicky rudou rtěnku a ofinu, je to pořád stejná Pavlína, která před lety usedla na trůn. 

Lucie Bílá: Vítězství ve Slavíkovi neočekávala

Video se připravuje ...



Přečtěte si
delphina
1. 4. 2023 • 08:44

Přesně tak,je přirozená a nikam se hlavně necpe do bulváru.Nemá to totiž zapotřebí.A stejně ĵí myjou zadek,že není vidět...

AliAlice
31. 3. 2023 • 21:55

Tak to pani Babůrková klobouk dolů.Pět dětí,štíhlá figura,a sympatická hezká osoba... .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.