Hlaváčová o návratu k herectví: ROLE VLEŽE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hlaváčová o návratu k herectví: ROLE VLEŽE!

Jana Hlaváčová slaví 85. narozeniny
Jana Hlaváčová slaví 85. narozeniny (archiv)

Na veřejnosti se neukázala již 10 let, na herečku Janu Hlaváčovou ale lidé nezapomněli. Ku příležitosti jejích 85. narozenin udělali herečce radost nejen blízcí, ale i televize.

Za svou hereckou kariéru ztvárnila Jana Hlaváčová několik nezapomenutelných rolí, a tak Česká televize v den jejích 85. narozenin přizpůsobila hereččinu významnému jubileu svůj program. V ranních hodinách tak diváci mohli zavzpomínat na herečku ve filmu Kam čert nemůže nebo v pořadu Po stopách hvězd, jenž mapuje kariéru úspěšných českých tváří. Ačkoli již řadu let ze zdravotních důvodů neopustila svůj dům, je ráda, že si ji lidé stále udržují v paměti.

Herečka oslavila své narozeniny s dcerou Bárou Munzarovou (51) a jejím partnerem Martinem Trnavským (53). „Měli jsme k obědu dortíky, moc mi chutnaly,“ prozradila deníku Blesk herečka Jana Hlaváčová, která kvůli zdravotním problémům musí dodržovat klidný režim. Za přívětivějších okolností by ale herectví na hřebík nepověsila.

Jana Hlaváčová – 30 let první dámou Národního divadla

Video se připravuje ...

Sama by si ještě na nějakou roli troufla! Je v tom ale háček… „Jsem ležák, ale mozek mi pořád funguje skvěle. Takže kdyby se našel nějaký scénář, kde bych mohla hrát vleže, tak jsem přesvědčena, že bychom mohli dostat Oscara,“ dodala herečka Jana Hlaváčová během telefonátu s výše zmíněným deníkem.  



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.