Hvězda Kukaček Dancingerová: HNUSNÉ ÚTOKY KVŮLI MINULOSTI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hvězda Kukaček Dancingerová: HNUSNÉ ÚTOKY KVŮLI MINULOSTI

Marta Dancingerová
Marta Dancingerová (herminapress.cz)

Na Zlatovlásku, respektive Slíbenou princeznu by nejraději zapomněla! Už po odvysílání pohádky se strhla mela a Martu Dancingerovou (31) propírali tehdy i politici. A po sedmi letech se do ní pustili i moderátor Honza Dědek (51) se zpěvákem Matějem Ruppertem (45) a téměř ji rozbrečeli!

Dnes seriálová superhvězda, o kterou je mezi režiséry rvačka, natočila v roce 2006 pohádku Slíbená princezna a už po jejím odvysílání se strhla tak silná lavina kritických reakcí, že herečka uvažovala snad i o konci kariéry. „Mám pocit, že můj největší kariérní úspěch je ten, že jsem se po té pohádce nebála dělat ještě něco dalšího. Nechci tu pohádku hanit. Ale já tam fakt vypadám hrozně,“ okomentovala dlouhou blond paruku, v níž hrála zlatovlasou princeznu Radost.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl

Video se připravuje ...

„To se sešli vizážisté z celého světa...“ okomentovala stále ještě s pobavením herečka fotografii z pohádky, kterou připomněl moderátor Honza Dědek ve svých včerejších 7 pádech. To ale nemělo být všechno. Vzápětí totiž připomněl komentář europoslance Tomáše Zdechovského (43), který napsal, že mu Slíbená princezna připomíná travesti show. „Já jsem si myslela, že dneska brečet nebudu,“ skryla hlavu do dlaní Marta. Zbytečné posměšky přítomných tím ale nezastavila.

„Počkej, není to Matouš Ruml?“ prohlásil Ruppert při pohledu na fotku z pohádky. „Už ale začínáte být hnusní!“ bránila se Dancingerová. Princezna v chemlonové paruce ji naštěstí kariéru nestála. Během sedmi let se Marta stala jednou z nejobsazovanějších seriálových hereček. Vidět jste ji mohli jako novinářku Martinu ve Specialistech či boxerku Eriku v Ordinaci v růžové zahradě 2. Nyní září v seriálech Kukačky (maminka Tereza) a Zlatá labuť, kde hraje hlavní ženskou hrdinku – prodavačku obchodního domu a bývalou zlodějku Báru. Ze zatracované Zlatovlásky se vyklubala Zlatá labuť.

Příběh o výměně dětí pokračuje: Oblíbený seriál Kukačky se vrací na televizní obrazovky

Video se připravuje ...

ŘEKLI O SLÍBENÉ PRINCEZNĚ...

Režisér Zdeněk Troška (69): „Slíbená princezna mi vyrazila dech. Zlatovláska tam vypadala jako balkánská teroristka a ostatní princezny jako prostitutky z E55.“

Exministr vnitra Ivan Langer (56): „Strach z budoucnosti má jméno Česká televize. Po Pravém rytíři a Slíbené princezně mám největší strach z vánočních pohádek ČT!“

 



Přečtěte si
Eliška Janalíková
15. 3. 2023 • 07:14

Pohádka je z roku 2016, ne 2006!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.