Princezna ze mlejna Eliška: Už je zase blondýna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jak dnes vypadá Princezna ze mlejna? Už je zase blondýna!

Princezna ze mlejna
Princezna ze mlejna (D. Kolářová, Facebook.com)

Už ji zase poznáme! Roztomilá Eliška z pohádky Princezna ze mlejna měla poslední roky hnědé vlasy. Teď se ale její představitelka Andrea Černá (46) zase vrátila k barvě, v níž téměř před 30 lety natáčela oblíbené pohádky!

Nepatří mezi celebrity, které obrazí každou společenskou akci, a soukromí si úzkostlivě střeží. Nyní však udělala výjimku! „Olalá, první selfie v životě,“ napsala přírodní brunetka Andrea k fotografii, kde má opět stejně blonďaté vlasy jako v Princezně ze mlejna. Ani tam ale nešlo o její vlasy!

Andrea Černá je nově blondýnkou

Šokovaný Zdeněk Troška: Nadávají mi a vyhrožují. Už to stačilo!

Video se připravuje ...

V dodnes populární pohádce Zdeňka Trošky (70) Princezna ze mlejna z roku 1994, kde hrála velice mladičká, teprve šestnáctiletá, nejsou její vlnité vlasy a dlouhé copy ničím jiným než parukou. O herečce se v divadelních kuloárech šeptalo, že měla blízko k herci a režisérovi Juraji Deákovi (64), který ji přivedl z Plzně na Vinohrady. Poslední dobou se zase nápadně často vyskytuje v blízkosti Ondřeje Průši, zpěváka kapely Lovesong Orchestra.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.