Lašková dostala padáka na Primě: Budou další škatulata? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Lašková dostala padáka na Primě: Budou další škatulata?

Zprávařka a modelka Gabriela Lašková slaví 33. narozeniny.
Zprávařka a modelka Gabriela Lašková slaví 33. narozeniny. (Blesk:Robert Klejch)

Do hlavních zpráv na Primě se vrací Eva Hecko Perkausová (28), a někdo jí tak bude muset post moderátorky uvolnit. A ačkoliv na Evino místo při jejím odchodu na mateřskou dočasně usedla Soňa Porupková (32), vyhazov dostala úplně jiná moderátorka.

Podle posledních informací dojde na Primě k překvapivým změnám, které nečekali jak diváci, tak ani samotní moderátoři. Eva Perkausová se totiž do hlavního vysílacího času vrací dříve, než se očekávalo a jedna z žen tak musí vyklidit pole. Její náhradnice Soňa Porupková ale překvapivě v hlavní relaci zůstává moderovat s Romanem Šebrlem (48) a Evě uvolní židli Gabriela Lašková(33)! 

Moderátorka Lašková v přímém přenosu: Zhroutila se kvůli Janě (†40) s Adámkem (†3)!

Video se připravuje ...

Gabriele bylo jako bolestné nabídnuto místo v pořadu Showtime, což by ji však profesně degradovalo o několik stupňů níže. „Zatím jsem nic neodmítla, víc k tomu ale v tuhle chvíli říct nedokážu,“ vyjádřila se pro Aha! Lašková, která je rychlým koncem ve zprávách evidentně minimálně zaskočena. „Můžeme potvrdit, že se blíží návrat Evy Perkausové na obrazovky, bude tvořit novou dvojici s Petrem Suchoněm. Roman Šebrle se dokázal se svou současnou partnerkou Soňou Porupkovou neuvěřitelně sehrát. Gabriela Lašková dostala nabídku na jinou moderátorskou pozici a budeme rádi, když zůstane nadále důležitou členkou týmu CNN Prima NEWS,“ potvrdil Aha! Matěj Štýs, PR konzultant z Primy. 

Budou další škatulata?

Přesné datum, kdy se velký moderátorský převrat odehraje, zůstává zatím nejasné. „Bude to brzy, ale termín ještě říci nemohu,“ naznačila Perkausová Aha! na Česko-Slovenském plese. A také není jasné,  zda to po návratu Perkausové skončí pouze odchodem Gabriely Laškové, nebo jestli budou na CNN Prima News probíhat další škatulata.

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.