Kriminálka Anděl: Točí se nová řada! Švehlík představí dceru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Kriminálka Anděl: Točí se nová řada! Švehlík představí dceru

Kriminálka Anděl
Kriminálka Anděl (Foto TV Nova)

Legendární parta smíchovských kriminalistů v čele s Markem Taclíkem (49) a Davidem Švehlíkem (50) se vrací! Právě natáčená 5. série nabídne řadu zvratů i nových postav, které budou přímo zasahovat do života hlavních hrdinů.

Poprvé se na televizních obrazovkách sešli vyšetřovatelé Oliver (M. Taclík), Tomáš (D. Švehlík), Jana (H. Dvořáková) a Ruda (M. Novotný) v březnu 2008 a už od prvního dílu na ně čekal nevídaný úspěch. Po devíti letech se hlavní představitelé dočkali natáčení páté řady. „Postavu Tomáše čeká novinka – mám ženu a nevlastní dceru Hanu, která je nově součástí vyšetřovacího týmu. Ale víc nechci prozrazovat, protože i tato linka bude dramatická,“ prozrazuje Švehlík. „Davidovi přibyla žena, mně kila,“ vtipkuje Taclík.

Seriálové novinky v první polovině tohoto roku

Video se připravuje ...

Původní sestavu doplní z nových tváří Jiří Langmajer (56), Oskar Hes (24), Pavla Gajdošíková (31) či Ema Businská (20). Stejně jako před 15 lety se úvodních epizod páté série ujal dnes již třínásobný držitel Českého lva Peter Bebjak (52), který mezitím režíroval také Případy 1. oddělení či Devadesátky. Celkem 16 nových dílů se volně inspiruje skutečnými případy kriminalistů či reálnými policejními spisy. Natáčet se bude do července tohoto roku.

Co čeká hrdiny seriálu Ulice v nové sezóně? Bude to jízda!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.