Micka Taylor Swiftové se má! Na účtu má 2,2 MILIARDY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Micka Taylor Swiftové se má! Na účtu má 2,2 MILIARDY

Taylor Swift se svou kočičkou.
Taylor Swift se svou kočičkou. (profimedia.cz)

Sama vévodí popovým hitparádám, vydělává mraky peněz, ale po žebříčku – a to po dolarovém – teď šplhá i její oblíbená micka. Kočka americké zpěvačky Taylor Swiftové (34) jménem Olivia Benson je třetím nejbohatším domácím mazlíčkem na světě.

Olivia Benson už stačila za osm let svého života nashromáždit majetek ve výši 97 milionů dolarů (2,23 miliardy korun). Vystupuje v klipech své paničky, v reklamách (poprvé jako koťátko na dietní coca -colu po boku Taylor v roce 2014!), má vlastní značku kočičích propriet.

Kdo je nejbohatší?

»Olinka« maká, to se musí nechat. Každou chvíli je celebritou na nějaké akci, natáčí ostošest, jezdí s Taylor po celém světě. To první v žebříčku, kočičí hvězda Naia, má na svém kontě 500 milionů dolarů výhradně za instagramový účet. Adoptoval ji z útulku bohatý pár a vytvořil z ní obchodní značku. Druhý je pes, německý ovčák Gunther VI., s majetkem rovněž 500 milionů. Je (němou) tváří společnosti s nemovitostmi a ze všech obchodů získává procenta.

Životní poslání

Ovšem Olivia Benson je hvězdou šoubyznysu. Taylor coby »kočičí máma« tvrdí, že někdy ji i zastíní. To když jdou mezi děti do nemocnice. Kočička je prostě víc v kurzu. „Jsem kočkami posedlá, potřebuji je kolem sebe. Když mi nabídli roli v muzikálu Cats, řekla jsem si, to je jasné, do toho musím jít.“

Trailer na vystoupení Taylor Swift

Video se připravuje ...

Taylor také tvrdí, že kočky jsou jejím životním posláním. „Jsou důstojné, nezávislé, jsou schopné žít si podle sebe a vám jen nenápadně ukazují, jací vlastně jste.“ Plemeno Scottish Fold (tzv. skotská klapouchá kočka) má ale jediný problém, je náchylná na poškození chrupavky a artritidu. Nedostatek kolagenu také způsobuje typické přehnutí oušek.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.