Drsný ortel stylisty nad Bílou: Tohle ať Lucie raději nečte | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drsný ortel stylisty nad Bílou: Tohle ať Lucie raději nečte

Lucie Bílá
Lucie Bílá (ARA)

Známý módní stylista Filip Vaněk (45) obléká nejednu českou celebritu a ve své práci je machr. Známé osobnosti ho oslovují sami, ale pozor, nespolupracuje s každým. Odmítl například zpěvačku Lucii Bílou (56), se kterou by prý pracovat nezvládl. Proč?

Na Filipa Vaňka nedá dopustit například zpěvačka Monika Absolonová (46) nebo moderátor Leoš Mareš (46). Oba dva mu prý plně důvěřují a co se týče výběru oblečení, nechávají mu volnou ruku. A přesně to by byl podle Filipa problém v případě Lucie Bílé.

Lucie Bílá: Vítězství ve Slavíkovi neočekávala

Video se připravuje ...

„Vyhnul jsem se spolupráci s Lucií Bílou. S tou se nesejdeme v názoru. To už poznám. Ona si bude valit tu svoji a pro mě to není dobře. Já nechci někoho pro peníze oblékat a ve finále mu nepomoct, protože si prosazuje svoji," svěřil se stylista v talkshow Superchat.

I když spolupráci s ní odmítl, prozradil, co by na zpěvaččině stylu změnil jako první. „Hodně bych její styl zjednodušil a hodně bych ubral na líčení i účesech. Zkrátil bych jí vlasy. To velmi omlazuje a bude vypadat daleko víc svěží. Když se od určitého věku oblékáš jednodušeji, omlazuje to. A Lucka je v tom momentu, kdy by to chtělo ubrat," vysvětlil. Kdo ví, třeba si z jeho slov Bílá něco vezme.

Lucie Bílá: Nespokojenost je můj hnací motor

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
2. 1. 2023 • 23:52

Jelimanek: Stylista má svou představu. Není to univerzální pravda, jen jeho názor. Podobně, jako váš názor.. Každý má svůj vkus. Ten váš vkus se může protivit mně třeba a opačně.. Nechte laskavě Lucii B., ať se upravuje, jak chce. A když bude mít pocit, že chce nějakého stylistu, možná si ho sežene a nebude k tomu potřebovat stupidné názory tupců v diskusích.

Jelimanek
31. 12. 2022 • 19:15

Stylista má naprostou pravdu! Zpívá pořád skvěle, ale ten její image, něco mezi třeštidlem a přestárlou operetní divou je hrůza!

lekno
29. 12. 2022 • 17:57

Stylista se hodí osobě, která má z různých důvodů potřebu nechat ho, aby on usměrňoval její styl odívání. Lucie B. asi tuto potřebu teď nemá a poradí si i bez něj. Ona má svůj vkus, který se jí zajímavě vyvíjel od mládí. Je originální, s vlastním image. Proč ji nahnat do představy stylisty ? Teď chce mít dlouhé vlasy, ať má. Zřejmě se tak cítí v pohodě. Pokud jsou upraveny v nějakém účesu, vypadá to dobře. A když bude toužit po jejich zkrácení, jistě změní účes. Ona nepatří k těm, kteří se nechají moc manipulovat. Není moudré unáhleně někomu měnit jeho vkus a osobnost. Všechno má svůj čas..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.