Kelly ze seriálu Ženatý se závazky: Dostala hvězdu! A roztroušenou sklerózu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kelly ze seriálu Ženatý se závazky: Dostala hvězdu! A roztroušenou sklerózu...

Bosá, se vzkazem na nehtech.
Bosá, se vzkazem na nehtech.  (﷯Foto Reuters , Profimedia.cz)

Herečka Christina Applegateová (50) už v roce 2008 bojovala s rakovinou prsu, teď ji postihla další morová rána. Trpí roztroušenou sklerózou, přibrala 20 kg a skončila na vozíčku. Kvůli nemoci jen s velkými potížemi dokončila natáčení třetí řady seriálu Smrt nás spojí, kolegové přitom na place nešetřili obdivem nad statečností, s níž svou hereckou dráhu nejspíš zakončila.

Možná i proto se někdejší hvězdě seriálu Ženatý se závazky nyní dostalo velké cti a aspoň trochu radosti v jejím pohnutém životě. Slavnostně odhalila svou hvězdu na hollywoodském chodníku slávy v Los Angeles!

Marilyn Monroe – záhadná smrt největší sexuální ikony 20. století

Video se připravuje ...

A pořádně si to užila, přišli ji podpořit další Bundovi, seriálová matka Peggy (Katey Sagalová) i bratr Bud (David Faustino). Seděla na židli nebo na zemi, boty nechala doma a nehty si nechala ozdobit písmeny F.U.M.S. To dozajista představovalo větu Fu*k You Multiple Sclerosis, volně přeloženo Se*u na tě, roztroušená sklerózo!

GINA LOLLOBRIGIDA – Mona Lisa 20. století s vyvinutým hrudníkem

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.