Sporťák z Primy: Láska s kráskou z reklamy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sporťák z Primy: Láska s kráskou z reklamy

S Tomášem předvádějí akrobacii na pláži.
S Tomášem předvádějí akrobacii na pláži. (Foto archiv T. Bystroňové)

Namísto vtíravé zimy, která se začíná hlásit o slovo, zvolili modelka Táňa Bystroňová (26) a její sporťák Tomáš Vzorek (46) útěk za teplem. Konkrétně do egyptské Hurgády, kde je aktuálně krásných 28 °C.

Blonďatá kráska, známá především z reklamy na přípravky pro podporu erekce, nezahálí se svým o 20 let starším partnerem ani u Rudého moře. Kromě posilování v tamním fitku s ní sportovní moderátor CNN Prima News cvičí i na pláži.

Eva Hecko Perkausová pro časopis Maminka - Nejsem ten typ, co dává moudra ohledně dětí

Video se připravuje ...

„Dovolená bez nějaké zvedačkové pózy by nebyla dovolená,“ komentoval Tomáš fotku z pláže. „Tuhle jsme ale zkoušeli poprvé a musím Táňu pochválit, že už krásně udrží zpevněný střed těla,“ chválil svalovec svou blondýnku. A nouzi nemají ani o zábavu. Společnost jim dělají finalistka České Miss Markéta Matoušová (31) a její manžel, známý ultramaratonec a trenér Petr Ilavskyj.

Poznali se v kostele

Se sportovním moderátorem tvoří modelka a influencerka pár již skoro deset let. Poznali se, když bylo Táně pouhých 17 let na neobvyklém místě – v kostele, kde on tehdy zpíval na představení a ona ve sboru. Přestože je mezi nimi větší věkový rozdíl, není to díky Tomášově vysportované postavě vůbec znát. Před covidem se stihli zasnoubit, svatba ale ještě neproběhla.

Dcera Lucie Borhyové: Chce být slavnější než maminka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.