Nad porodem Perkausové visí otazník: Jak to nakonec bude? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nad porodem Perkausové visí otazník: Jak to nakonec bude?

Zdravice z luxusní jachty v přístavu.
Zdravice z luxusní jachty v přístavu. (Foto Instagram.com)

Krásná moderátorka Eva Hecko Perkausová (28) momentálně čeká svoje první miminko a jak už prozradila, bude to syn. Rodit by měla údajně kolem Vánoc, takže den D se jí pomalu ale jistě blíží. Ani ona sama ale zatím neví, zda ji bude manžel Ivan Hecko držet za ruku na porodním sále.

Moderátorka Hlavních zpráv Eva Perkausová se na příchod svého prvního potomka neskutečně těší. Ví, že ji čeká nová životní etapa, ale na roli maminky se podle jejích slov stejně příliš připravit nedá. „Snažím se sbírat nějaké rady od kamarádek, příbuzných i zkušených kolegyň, abych byla alespoň částečně připravena. Nicméně na roli mámy se asi úplně připravit nedá. Věřím, že my ženy máme tuto schopnost částečně vrozenou, že vše přijde přirozeně a instinkty mi napovědí,“ svěřila se blondýnka pro idnes.cz.

Eva Perkausová konečně ukázala bříško! V 6. měsíci už tuší, jestli to bude kluk, nebo holka

Video se připravuje ...

A jak její těhotenství prožívá manžel? Chystá se ji podpořit během porodu? „Můj muž o mě naprosto skvěle pečuje celé těhotenství. Pokud na jeho přítomnosti v „den D“ budu trvat, bude tam. Kdyby si měl ale vybrat sám, vím, že by se radši držel stranou. Rozhodnutí nechává na mě, je mi velkou oporou,“ vychválila svého muže Perkausová.

Ona sama tedy zatím neví, jestli bude na porodním sále sama nebo s Ivanem. Rozhodnutí asi padne na poslední chvíli podle jejích pocitů.

Sexy moderátorka Perkausová po tajných zásnubách: Svatba v nedohlednu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
23. 10. 2022 • 20:46

Velmi se mi líbí, že konečně někdo řekl, že by se jako muž držel stranou, moc mu za to děkuji. Ty video filmy otců z porodu mě připadají úchylný. Dovedu si představit na sále, přítelkyni, ségru ale muž tam nemá co dělat, hned potom, to ano, sdílet dojmy, štěstí pocity...veskrze všichni chlapi jsou slaboši a nejsou schopni odmítnout a pak v hospodě povídají, jak to bylo nechutné a že se na svoji manželku nemohou ani podívat...

Alva
23. 10. 2022 • 08:45

Muž u porodu ne.

Dracenka
23. 10. 2022 • 04:26

Bohatým Rusům se zabavoval majetek, nikdo nechce podnikat s člověkem z Ruska. Proč se vůbec nemluví, že tato madam má doma Rusa. To se tady bude Ivánek vynašet do nebes.....aneb ne každým stejným metrem že...
.

lenny7
22. 10. 2022 • 20:32

na co držet za ruku....🙈je snad dospělá

yokky
22. 10. 2022 • 16:30

🐔🐔🐔🐔­🐔🐔🤳🤳🤳🤳­🤳🤳🤳🤳😫😫­😫😫Ve­nice dule­zite,­,,,chu­dina🤡­🤡🤡🤡🤡🤡

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.