Z cenovky se vám protočí panenky: Expert mluví o pokladu Havlové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Z cenovky se vám protočí panenky: Expert mluví o pokladu Havlové

Vila Dagmar Havlové prošla nákladnou rekonstrukcí
Vila Dagmar Havlové prošla nákladnou rekonstrukcí (koláž Ahaonline.cz)

„Nebál bych se říct, že to je jeden z pražských pokladů, pokud jde o nemovitosti," s obdivem popsal odborník současný domov bývalé první dámy Dagmar Havlové (69). Na kolik odhadl jeho současnou prodejní cenu?

„Praha 6 je velmi oblíbená lokalita, byla vždy, a jestli tento dům v roce 1993 zakoupil Václav Havel s první dámou Olgou za cenu 30 milionů, tak vzhledem k tomu, že za tu dobu se trh zejména v rámci cenové politiky změnil, tak se bavíme v současnosti o ceně v rozmezí 100 až 150 milionů korun," uvedl pro ŽivotvČesku.cz realitní expert Dušan Měchura.  Avšak není všechno zlato, co se třpytí ...

Dagmar Havlová na oslavě Karla Vágnera: Promluvila o svých vnučkách!

Video se připravuje ...

Starám se o údržbu domu, kupříkladu teď jsem řešila problémy s popraskáním zdí a tašek na střeše, které způsobila výstavba tunelu Blanka,“ postěžovala si Dagmar Havlová například v rozhovoru pro Marianne. Tím ovšem problémy nekončí, luxusní vilu totiž chodí okukovat skupinky zvědavců a to dokonce i s průvodci!

„Nedělní klid. Už toho mám dost. Už jsem rozčilená. Nejsem muzeum!!!!! Prosím snažně!!! Nevíte, kam se obrátit? Stojí tady zástup za zástupem. Pište mi do zpráv. Děkuji moc. Vám klidný a nikým nerušený odpočinkový víkend. P.s. Nedělej lidem to, co nechceš, aby dělali tobě,“ láteřila bývalá první dáma pro změnu na sociální síti.

Dagmar Havlová na pohřbu Abrháma (†82): Přišla na poslední chvíli, po projevu hned zmizela

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.