Pawlowská čeká tuhou zimu: Energii nabírá v... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pawlowská čeká tuhou zimu: Energii nabírá v...

Halina Pawlowská
Halina Pawlowská (profimedia)

Osobitou krásu publicistka Halina Pawlowská (67) v těchto dnech nepřekrývá líčením, ba naopak sází na přirozený úsměv v přirodním prostředí na Zvičině. Italské moře a pláž teď vyměnila za krásy české země. Jeden by ji v usměvavé blondýnce na snímku ani nepoznal.

Scenáristka a příležitostná herečka si pochvaluje klid a pohodu. „Mám moc ráda srpen v Podkrkonoší, všechno je tak nějak vyklidněně za zenitem,“ napsala relaxující Halina. „Čeká se tuhá zima a zároveň ale i nové začátky. Je to jako když už v září musíte do školy, vůbec se vám nechce, ale ten nový penál na tužky tak pěkně voní...“ dodala poeticky.

Halina Pawlowská upřímně o druhé svatbě: Žádosti o ruku odmítá! Proč?

Video se připravuje ...

Halina je především úspěšnou spisovatelkou. Od receptů, přes manuály pro zralé i zoufalé ženy, komedie i romantické spisy, až po zážitky z karantény, její knihy rozhodně za zenitem nejsou. A s posledním dílem Zájezd snů, naplněném povídkami o cestování, dokonce Halina opět bourá žebříčky prodeje. Je druhá, před ní se drží pouze další česká spisovatelka – Kateřina Tučková (41) s knihou Bílá voda.

Léto jí velmi prospívá, a s přirozeným milým úsměvem najednou ani nepůsobí jako žena, která si běžně nebere před nikým servítky. „V neděli budu na Dvojce mluvit o nenasytnosti, tak jsem se jela kouknout na sochu Obžerství. A pak si dám oběd,“ prozradila už ve svém obvyklém humorném stylu.

Halina Pawlowská v 7 pádech Honzy Dědka: Nespavost zahání počítáním milenců

Video se připravuje ...

Víte, že...

...zábavná talk show Haliny Pawlowské Banánové rybičky se v České televizi vysílala osm let od 11. února 1999 do 27. prosince 2007?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.