Pawlowská nejspíš skřípe zuby! Zeťák si nebral servítky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Pawlowská nejspíš skřípe zuby! Zeťák si nebral servítky

Halina Pawlowská má doma o jednoho méně
Halina Pawlowská má doma o jednoho méně (CNC_Marek Pátek)

Sečteno, potvrzeno! V obrovské vile Haliny Pawlowské (66) je o jednoho méně. Její zeť Tomáš Břínek se definitivně odstěhoval a potvrdil krach manželství s dcerou spisovatelky a herečky Natálií. Navíc začal podivně mluvit o polyamorii. Jak tohle Halina zkousne?

Tomášovo vyjádření, že nyní žije v polyamorickém svazku, bylo minimálně překvapující a na několik vteřin zdvihlo nejedno obočí. Ovšem posléze se ukázalo, že věčný komik Břínek (40), který pod zkratkou TMBK bořil internet satirickými kolážemi, hýří ostrovtipem i poté, co opouští dnes už bývalou ženu a synka Huga. 

Halina Pawlowská v 7 pádech Honzy Dědka: Nespavost zahání počítáním milenců

Video se připravuje ...

Přestože polyamorie Břínka nezajímá, sám také úplně není. Prý už má přítelkyni, se kterou bydlí a podle všeho je šťastný. Velký smutek se nekoná ani ve vile. Lidí a tudíž i zábavy je tu stále dost, vedle královny satiry, Natálie a malého Huga tu žije ještě Pawlowské syn Petr a jejho partner Karel Czaban.

Halina Pawlowská 6 let po smrti manžela (†60) otočila: Druhá svatba!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.