Vědma o vztahu Hanychové a Soukupa: Jejich největší výzva bude… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Vědma o vztahu Hanychové a Soukupa: Největší výzva!

Agáta se Spoukupem a Miou v Marbelle
Agáta se Spoukupem a Miou v Marbelle (instagram.com)

Ke vztahu Agáty Hanychové (37) a Jaromíra Soukupa (53) se vyjádřil snad už každý. Teď je na řadě vědma Soňa Humlová. Jak vidí jejich vztah do budoucna, co všechno je společně čeká a co by mohl být naopak kámen úrazu?

Agáta se narodila ve znamení Býka a Jaromír ve znamení Ryb. Obecně platí, že tyto dvě znamení k sobě dokonale pasují. „Vidím u nich obrovské duchovní napojení, oba se potkali v době, kdy zkrátka jeden druhého potřeboval. I proto šel jejich vztah tak rychle vzhůru, rozhodli se na nic nečekat a dlouho neotálet,“ tvrdí Soňa pro Expres.cz. Dodala, že Hanychová má možnost se po boku Soukupa zklidnit. On se naopak díky Agátě naučí být více citlivý a empatický.

Veronika Žilková ze Španělska rovnou do Varů: O Polívkovi i novém filmu s Kozubem

Video se připravuje ...

Co by mohlo být pro jejich doposud idylický vztah největší překážkou? „Ani jeden nejsou povaha, co by ráda ustupovala. Jejich největší výzva tak bude velká hádka. Ta rozhodne, zda jejich vztah skončí tak rychle jako ostatní vztahy Hanychové, nebo jestli se dvojka naučí komunikaci, porozumění a kompromisům,“ pronesla vědma. Pokud se jim to podaří, čeká je klidný a spokojený život. Nevyloučila svatbu ani příchod miminka. Zdá se tedy, že Jaromírovi s Agátou hvězdy skutečně přejí!

Covidu přibývá! Německo se obává odstávky plynu. A zakousnutá Hanychová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
1. 8. 2022 • 10:17

To bychom nesměli nikde otevřít stránky aby na nás nevyskočila Agáta. Já to sice nečtu, ale neni dne, aby nebyly alespoň nějaké nadpisy o ni, ale co je psáno nečtu. Za to vy máte chytrý příspěvek.

Alva
1. 8. 2022 • 08:19

alala-co dělá?, nic, povolání dcera na soc.sitích, proto se o ní píše,sama jde tomu naproti.

alala
31. 7. 2022 • 22:37

Pokud vím, pan Soukup vlastní televizi Barrandov. Ale tak nevím, co vlastně dělá Agáta Pracharova, už roky se o ní píše s kým chodí, koho má za manžela, jaké má děti, ale vlastně nevím, čím si zasloužila, že se o ni tolik píše, čím se zabývá kromě těch vztahů s různými muži.

evi nato
31. 7. 2022 • 18:11

borko a proč o nich teda čteš? Nutí tě někdo? Bože, to je blbej příspěvek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.