Michal David rozparádil O2 arenu: Vzrušil i Marmeládu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Michal David rozparádil O2 arenu: Vzrušil i Marmeládu!

Koncert Michala Davida v O2 areně: Lucie Vondráčková a Michal David
Koncert Michala Davida v O2 areně: Lucie Vondráčková a Michal David (Martin Hykl)

Dlouhé dva roky čekali fanoušci Michala Davida (62) na jeho narozeninový dvojkoncert v pražské O2 areně. A ti, co dorazili, rozhodně nelitovali! Pořádná show od prvního taktu až do finále strhla všechny diváky v publiku.

Hitmaker sliboval nezapomenutelnou show, což do puntíku splnil. „Moc jsem se na dnešek těšil a doufám, že všechno klapne, jak má, a diváci si koncert užijí,“ řekl před začátkem úterního koncertu deníku Aha! David. Jako první předstoupila před diváky dýdžejka Andrea Pomeje (34) v proklatě sexy koženkovém oblečku s rozparkem, který moc prostoru pro fantazii nenechával. „Po vystoupení budu mít několik kilo dole, protože moje šaty jsou sice sexy, ale taky je v nich pěkné vedro,“ přiznala vdova po herci Jiřím Pomeje (†54).

Michal David po svém narozeniném koncertě: Ukázal vnuka Sebastiana! Co na dědu řekl?

Video se připravuje ...

Pořádné vzrušení se nevyhnulo ani exmoderátorce pořadu Marmeláda Lucii Vondráčkové (42). Přes bílou košili se jí viditelně rýsovaly bradavky. Bylo to vidět nejen z prvních řad, ale i na velkoplošných obrazovkách. Zda ji tak rozhicoval Michal David, nebo až po střechu nabitá největší česká hala a padesátičlenný orchestr za zády, ví jen ona...

Z vnuka roste kytarista

Pro své fanoušky si hitmaker připravil nejedno překvapení. „Mám radost, že na píseň Nonstop mě doprovodí vnuk Sebastian, ze kterého se stává dobrý kytarista,“ dmul se pýchou David. „Děda byl od rána nervozní, ale já moc trému nemám. Těším se na vystoupení s ním,“ svěřil Aha! Sebastian (12).

Village People v Praze s hitem YMCA: Vůbec jsme si nedokázali představit, že bude frčet tak dlouho

Video se připravuje ...

Američanům chutnalo

Už 44 let je milují posluchači po celém světě a Michal je má na svých koncertech jako hlavního hosta. Skupina Village People (Venkovští burani) je formací šesti hudebníků, jejichž velehit Y.M.C.A. zná úplně každý. „Jsem pyšný, že mi přiletěli pogratulovat,“ řekl Aha! hitmaker. „Moc nám tu chutnalo české pivo a svíčková. Taky se nám líbilo, jak se Češi umí bavit,“ shodli se členové skupiny.



Přečtěte si
Dianthos
1. 7. 2022 • 13:13

No tak zdůrazňovat z koncertu Michala Davida zrovna silikony jednoho z hostů a upocenost druhého, to mi nepřijde optimální.

AliAlice
30. 6. 2022 • 13:47

Šmíra....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.