Pavla Tomicová se zranila po pádu ze skútru: Nemohla ani dýchat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Pavla Tomicová se zranila po pádu ze skútru: Nemohla ani dýchat

Pavla Tomicová
Pavla Tomicová (Profimedia.cz)

Zpěvačka Dáša Zázvůrková (40) neseděla na své vespě sama, když do ní narazila paní s autem. Vezla kolegyni a kamarádku herečku Pavlu Tomicovou (59). Rázná ošetřovatelka ze seriálu ZOO si narazila žebra a na place se plazila v bolestech.

K nehodě došlo u Národního divadla 20. května, ale její následky pociťuje herečka dodnes. Však také obě skončily v motolské nemocnici. „Nikdy by mě nenapadlo, že budu ležet na kolejích na Národní třídě a budu se dívat na Národní divadlo vleže...“ napsala Dáša na Instagram. Jméno spolujezdkyně si nechala skromně pro sebe. Podle informací deníku Aha! šlo právě o oblíbenou Pavlu Tomicovou, které její fanoušci tleskají za to, že nedávno dokázala shodit 20 kilo.

Upřímná Pavla Tomicová: Od StarDance jsem zase hodně přibrala!

Video se připravuje ...

„Ke zdravotnímu stavu herců se nevyjadřujeme,“ upozornil na dotaz mluvčí seriálu ZOO Josef Ducký. Kolegové byli vstřícnější. „Pavluša měla potíže, po té nehodě sotva, chudák, chodila. Každý nádech i výdech byl problém,“ prozradili. „Musela se hodně přemáhat. Ona o tom nemluví, ale bolí ji to pořád. To je vidět.“ Důsledky dopadly i na představení Můžem i s mužem, kde Zázvůrková hraje. Jitka Sedláčková (60) kvůli zraněné kolegyni zkusila upravit text pro zbývající tři herečky.

To, že se Tomicová zranila, prasklo při dotáčení filmu Superžena. Eva Toulová, která ve filmu hraje hlavní roli a taky ho režíruje, musela Pavlu přeobsadit. „Z důvodu úrazu hraje jednu ze zásadních postav, kterou měla hrát Pavla Tomicová, kolegyně Jitka Sedláčková. Ta po boku Igora Bareše zvládla roli matky na výbornou.“

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lola52
20. 6. 2022 • 10:55

Zaplať pán Bůh že to nedopadlo hůř přeji hodně zdraví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.