Místo, kde boural Václav Upír Krejčí, je asi prokleté: Den poté další nehoda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Místo, kde boural Václav Upír Krejčí, je asi prokleté: Den poté další nehoda

Upír s manželkou Zuzanou.
Upír s manželkou Zuzanou. (Foto Aha! – Michal Protivanský, David Kundrát, Profimedia.cz)

V neděli tady ve velkém afektu řešil bouračkou manželskou krizi, o den pozděj tu poslali auto do potoka dobrovolní hasiči. Ti, kteří se ani ne 24 hodin předtím podíleli na vyprošťování zánovního vozu herce a mima Václava Upíra Krejčího (66). To místo je asi zakleté.

Upír a jeho žena Zuzana (51) zatoužili před čtyřmi lety po útěku z civilizace. Vybrali si chatu v lese v Mirošovicích a Zuzčina babička jim ji zafinancovala. Právě tady v klidu a v lůně přírody vygradovaly na konci víkendu několikaměsíční neshody mezi manželi. Po šesti dnech už Upír neví, který běs ho popadl, ale kvůli údajné nevěře.

Náhlá smrt politika Michalika. Kolik Procházka kasíruje za životní boj a nehoda Upíra Krejčího

Video se připravuje ...

Zuzky sedl do auta a v lese vůz, který si nadělil pod stromeček, rozsekal na mraky. K potoku to měl pouhých 200 metrů. „Zní to neuvěřitelně, ale kamarádi mi hned druhý den poslali fotky, že v tom nejsem sám. V pondělí tam zahučeli do potoka hasiči, kteří předtím odtud tahali mé auto,“ svěřil deníku Aha! sám Krejčí. Jinak se už ke kauze nechce vracet. „Čekám, co žena – ona rozhodne, co bude dál...“ dodal člen bývalého Mimtria. Právník mu prý už nakázal, aby se k nedělnímu incidentu nevyjadřoval.

Nehoda Upíra Krejčího byl pokus o sebevraždu? A Babiše evidovala StB oprávněně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.