Bouček rozhazuje miliony: Aby bylo kam vzít chlapce... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bouček rozhazuje miliony: Aby bylo kam vzít chlapce...

Vojta Kotek, Libor Bouček a Jakub Prachař v Máme rádi Česko
Vojta Kotek, Libor Bouček a Jakub Prachař v Máme rádi Česko (FTV Prima, Pavel Machan, archiv)

Nejúspěšnější český moderátor, Libor Bouček (41), provětral konto. Koupil totiž rodinné rekreační sídlo v malé obci nedaleko nadrže Orlík. Nemovitost jej přišla na dvanáct a půl milionu korun! 

Dům leží jen kousek od vody a je obklopen zelení. Ideální podmínky pro rodinný relax. „Bude to pro nás takové hezké rodinné víkendové sídlo. Aby bylo kam chlapce vzít do lesa,“ potvrdil informaci sám Bouček. Více se o novém domě bavit nechtěl s tím, že jde o jeho soukromí. 

Unavený Libor Bouček: 1. narozeniny syna Alberta bez oslavy! Co se stalo?

Video se připravuje ...

Podle zjištění eXtra.cz ale není dům zatížen hypotéčním ani žádným jiným spotřebitelským úvěrem - Boučkovi jej koupili za hotové a připadne do jejich společného jmění. 

Být jedním z nejlepších českých moderátorů se asi finančně vyplatí. Bouček pravidelně moderuje pořad Inkognito, také Máme rádi Česko, je často obsazován do přímých přenosů, moderuje firemní akce a stihnout dvě za večer mu problém nedělá. V roce 2013 se redakci Super podařilo získat tabulku Primy s honoráři, kde se psalo, že jen za Máme rádi Česko si Bouček přijde na 480 tisíc korun, což je více než příjemná částka.

Libor Bouček má jasný cíl? Bude švihat díky Jardovi Jágrovi!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.