Stopka kvůli alkoholu! Uhlíř nadával do debilů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Stopka kvůli alkoholu! Uhlíř nadával do debilů

Skladatel Jaroslav Uhlíř v akci
Skladatel Jaroslav Uhlíř v akci (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Pekárek, Michal Protivanský)

Hity Jaroslava Uhlíře (75) a Zdeňka Svěráka znají celé generace takřka slovo od slova nazpaměť, Uhlířovo vystoupení je proto vždy i tak trochu vystoupením celého publika - kdo by si rád nezanotoval písně Není nutno, Dělání, Když se zamiluje kůň, Ani k stáru nebo Do naší hospody. Ovšem právě s poslední jmenovanou má Uhlíř i kuriózní zážitek!

Pořadatel jednoho z koncertů pro malé i velké si prý údajně nepřál, aby na pódiu píseň zazněla. Její obsah je prý nevhodný pro děti a mohl by je navádět k rizikovému chování. Zpívá se v ní: Harmonika hraje tence písničku divnou, nejrůznější existence přitom jihnou, člověku zas oči svítí po čase tklivém, nevím čím to může býti, asi pivem, asi tím pivem.

„On říkal, že je to špatné a že to děti nesmí slyšet. Přitom tatínek tam chlastá. No normálně debil, debil jste, jsem mu řekl a byl konec,“ popsal Uhlíř webuTN.cz, jak byl s pořadatelem rychle hotov.

Jaroslav Uhlíř (76): Bez práce bych se musel zbláznit!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.