Jaroslav Uhlíř (74): ZÁHADNÉ ZMIZENÍ! Manželka zburcovala policii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jaroslav Uhlíř (74): ZÁHADNÉ ZMIZENÍ! Manželka zburcovala policii

Jaroslav Uhlíř s manželkou.
Jaroslav Uhlíř s manželkou. (Martin Hykl, Marek pátek, Pavel Machan, David Kundrát,)

Ztratil se na Den dětí! Policie v pondělí několik hodin celostátně hledala písničkáře a muzikanta Jaroslava Uhlíře (74), autora hitů jako Elektrický valčík, Ani k stáru či Severní vítr. Nakonec ho našla živého, ale hodně věcí v celém případu nehraje.

První zprávy o vyhlášeném pátrání se objevily okolo desáté hodiny dopolední. Důvod? Uhlíř nezvedal telefon a jeho nejbližší o něj měli strach. K tomu všemu se začaly objevovat spekulace o tom, že písničkář prochází složitým životním obdobím, ba dokonce že je nemocný. Co vše je na tom pravdy, ví jen sám Jaroslav Uhlíř a jeho nejbližší, kteří ale odmítají cokoliv sdělovat, či snad vysvětlovat. „Můžu potvrdit, že jsme osobu ve věku 74 let, po které jsme dopoledne vyhlásili pátrání, našli v nezraněném stavu,“ sdělila pak okolo půl druhé odpoledne policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

V době, kdy se jméno a fotografie Jaroslava Uhlíře dostaly do databáze hledaných osob, měl muzikant sedět v jedné z kaváren na Národní třídě. Protože si ho tam všimlo mnoho hostů podniku, zalarmovali policii. Ta ho následně odvedla na výslech do nedaleké služebny v Bartolomějské ulici. Odtud ho pak sanitka – údajně ve špatném stavu – převezla na vyšetření do nemocnice. Všemu přihlížela muzikantova utrápená manželka Helena. Co se u nich doma děje, či stalo, není zatím jasné.

Věděl Svěrák, kde je?
Tím, kdo může vědět, co se s Jaroslavem Uhlířem děje a proč si např. vypnul telefon a neozýval se své rodině, může být muzikantův nejbližší spolupracovník Zdeněk Svěrák (84). „Jestli se chcete ptát na pana Uhlíře, tak vám nic neřeknu. Je to zbytečný humbuk,“ sdělil včera odpoledne před nalezením svého kolegy rádiu Frekvence 1.

Nezvěstný Jaroslav Uhlíř (74) se našel: Policie ho převezla do nemocnice.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.