Tajné natáčení TV Prima: Thriller podle Nečase a Nagyové?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Tajné natáčení TV Prima: Politický thriller podle Nečase a Nagyové?!

Bývalý předseda vlády Petr Nečas udělal z Nagyové paní Nečasovou.
Bývalý předseda vlády Petr Nečas udělal z Nagyové paní Nečasovou. (Foto FTV Prima/Marek Novotný)

Ve velkém utajení natočila televize Prima nový seriál Sedm schodů k moci, který znovu otevírá kontroverzní příběh o tom, jak si cílevědomá žena v podání Evy Josefíkové (32) dokáže jít tvrdě za svým a okouzlit vlivného politika, jehož hraje Jiří Vyorálek (47).

Inspiraci pro realizaci seriálu Sedm schodů k moci našla televize Prima v jedné z největších politických kauz poslední doby. Sleduje životní příběh venkovské servírky Anny Malé (Eva Josefíková), která schůdek po schůdku míří do nejvyšších politických pater a ložnice ministra Tomáše Vichra (Jiří Vyorálek). Připomíná vám to někoho?

Krásná Eva Josefíková 9 měsíců po porodu ve svatebním: Hubená jako lunt!

Video se připravuje ...

Cesta nahoru

Autorem námětu a scénáře je známý publicista Josef Klíma (71), tudíž se dá očekávat, že seriál bude velmi dobře propracovaný. „Když před několika lety proběhla kauza Jany Nagyové a Petra Nečase, zaujal mě motiv toho, jak se lze do vysoké politiky dostat přes vztahové záležitosti,“ popisuje Klíma motiv, který ho vedl k dalšímu rozšíření tématu.

„Začal jsem si obstarávat materiály z okolí hlavní aktérky, ale zároveň jsem ten příběh posunul ještě jinam. Nechtěl jsem sledovat kariéru jedné konkrétní osoby, v hlavní hrdince je obsažen příběh žen, které se z nejnižšího společenského žebříčku dokázaly dostat na jeho vrchol díky vztahům,“ dodal Klíma, který na scénáři pracoval rok.

Záludná hra s mocí

Hlavní role cílevědomé servírky je pro Evu dosud největší hereckou příležitostí. „Ta nabídka mě mile překvapila, je to velká role a je skvěle napsaná. Moje postava je žena mocná a mírně záludná,“ řekla oblíbená herečka, která se do natáčení vrhla necelý rok po narození dcery Loty. Atraktivní téma nadchlo také mužského hrdinu. „V úvodu seriálu je moje role Tomáše Vichra ministrem kultury, později se stává premiérem a nakonec psancem. Je to příběh chlapa, který se zblázní do ženy a pro ten vztah obětuje všechno,“ popsal Jiří. Kdy Prima s novým seriálem odstartuje, ještě není známo, ale po nekonečných seriálech bude příběh inspirovaný reálným základem příjemnou změnou!

Je vrahem své ženy a odporným lhářem nebo obětí souhry okolností? Odpoví Schodiště

Video se připravuje ...

KARIÉRA PŘES SEX

Hlavním tématem osmidílného seriálu je ženská cílevědomost, touha po moci a luxusu a odhalení, jak je jednoduché okouzlit vlivného muže a přes postel tahat za nitky ve vysoké politice. V reálu měla kauza Nagyová – Nečas ještě dohru v korupčních aferách a zneužití pravomoci veřejného činitele. To se v seriálu sice také objeví, ale v menší míře.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.