Lucie Šlégrová to od fanoušků schytala: To je až směšné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šlégrová to od fanoušků schytala: To je až směšné!

Vnadná Lucie Šlégrová schytala kritiku: Sexy úhybný manévr vše vyžehlil!
Vnadná Lucie Šlégrová schytala kritiku: Sexy úhybný manévr vše vyžehlil! (instagram)

Vnadná modelka Lucie Šlégrová (40) má velmi silnou fanouškovskou základnu. Nedávno ale udělala menší přešlap. Na svých sociálních sítích udělala reklamu na nejmenované luxusní apartmány v Česku a dočkala se negativních ohlasů.

Šlégrová většinou sdílí fotky v plavkách, které zvýrazňují její dekolt a celkově ženskou postavu. Stejnou taktiku zvolila i tentokrát, akorát k fotce přišpendlila reklamu. „Nejkrásnější místo pro manžele, milence a páry v ČR. Je to nejvííc a úžasné je absolutní soukromí, na kterém celý tento koncept stojí,“ rozplývala se manželka Jiřího Šlégra (50). Cenově si ale tento luxus nemůže dovolit jen tak někdo. Za jednu noc v těchto apartmánech zaplatíte cca 14 000 korun, což je v dnešní době celkem pálka. A myslí si to i fanoušci.

Temné proroctví pro vnadnou miss Šlégrovou: Bude z tebe almara!

Video se připravuje ...

„Děláte tomu reklamu - takže apartmán máte za zadarmo- a tyto ceny jsou opravdu směšné. Vetší bizár jsem snad neviděla,“ rozohnila se jedna z Lucčiných sledujících. A nebyla jediná. „Ty ceny jsou ovšem naprosto neakceptovatelné, řekla bych až směšné,“ zněla další kritika.

Lucie ani na jeden z komentářů nereagovala. Pak si to vyžehlila další fotkou v plavkách, tentokrát bez reklamy. Přešlap byl zažehnán a ona se opět mohla kochat pochvalnými komentáři.

Vnadná miss Šlégrová o nenávisti s Hanychovou: Naříznuté podpatky? Agáta mě překvapila!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.