Felix slavil narozeniny bez Dády: Nedorazila ani dcera Anička | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Felix slavil narozeniny bez Dády: Nedorazila ani dcera Anička

Odchody z oslavy Felixe Slováčka: Felix byl veselý i cestou domů
Odchody z oslavy Felixe Slováčka: Felix byl veselý i cestou domů (Blesk:David Kundrát, Pavel Machan, Martin Hykl /Czech News Center)

Neměl kulatiny ani půlkulatiny, přesto náš nejznámější saxofonista slavil 79 let ve velkém. „Došel jsem k závěru, že jsem ve věku, kdybych už měl slavit naprosto všechno,“ řekl deníku Aha! s úsměvem Felix Slováček. Radost mu nezkalila ani manželka Dáda Patrasová (66), která měla na oslavu stopku kvůli bouračce. Víc ho mrzelo, že nedorazil kamarád Petr Janda (80)! To bylo zklamání, se kterým nepočítal.

S lídrem Olympiku stoprocentně počítal. „Petr mě nedávno zval na oslavu svých osmdesátin, Já ale nemohl přijít, protože jsem hrál na mezinárodní pěvecké soutěži v San Remu,“ svěřil deníku Aha! Slováček. „Mrzelo mě to, zrovna Petrovi bych rád připil na zdraví. A tak jsem myslel, že tak učiníme na mých narozeninách,“ pokračoval Felix. Jenže ani tentokrát to nevyšlo.

Balážova akce

„Petr mi volal a omlouval se, že si ani na mých narozeninách nepřiťukneme, protože musí být jinde,“ posteskl si saxofonista. Janda totiž v úterý večer, kdy Felix slavil, zpíval v Bratislavě. „Bylo to na narozeninovém koncertě Jana Baláže, který několikrát znemožnil covid. Tam jsem být prostě musel,“ řekl Aha! lídr Olympiku.

Kšeft je kšeft

„Víte, muzikanta neomlouvá ani nemoc, pouze smrt! A potom kšeft je kšeft a to si myslím, že zrovna Felix moc dobře ví,“ řekl na vysvětlenou Janda s tím, že se Slováčkovi samozřejmě omluvil předem. „Tak ty naše narozeniny oslavíme jindy a jinde. A pořádně!“ vzkázal Petr Felixovi.

Felix Slováček bujaře oslavil své 79. narozeniny! Dáda měla stopku, dcera Anička chyběla

Video se připravuje ...

Omluvil se i Michal David

Nejen Petr Janda, ale i zvaný Michal David (61) se na oslavu nemohl dostavit. „Měl jsem kšeft v Jihlavě,“ vysvětlil stejně jako Janda důvod, proč se nedostavil. „A toto zrovna Felix určitě pochopí. Přeju všechno nej a oslavíme to spolu ve dvou. Alespoň si něco mezi čtyřma očima i řekneme, co bychom jako chlapi na veřejnosti neprobírali,“ dodal hitmaker s úsměvem.

Manželka měla stopku!

A co jeho děti? To, že má Dáda Patrasová problémy s alkoholem, už asi tuší všichni, kdo viděli, jak v pondělí nabourala v blízkosti svého domu. Dechovou zkoušku na alkohol posléze odmítla a dokonce se následně zhroutila na zem. Očividně na tom nebyla moc dobře. Právě kvůli tomu jí tak dal manžel Slováček jasnou stopku – zakázal jí prý na jeho vlastní oslavu přijít, aby se vyhnuli dalším skandálům. Když už nemohla být přítomná Dáda, všichni čekali, že se dostaví alespoň Slováčkovi potomci. A částečně se to opravdu vyplnilo – Felix junior (36) nechyběl, i když už za dvě hodiny zase někam spěchal. Ovšem dcera Anička Slováčková (26) nebyla nikde k vidění a podle toho, co se proslýchalo, zůstala raději doma, protože ji sebralo všechno to, co se teď dělo kolem její maminky Dády a autonehody.

Anička je tak očividně citlivá a milovanému tátovi jistě popřeje osobně, až se naskytne správná příležitost. Aby to ale Felixovi nebylo až tak líto, mohl se těšit ze společnosti alespoň své dcery René Slováčkové (44) z předchozího manželství. Neměli vždy úplně ideální vztahy, ale teď už se několik let zase rádi vídají.

Patrasová a Slováček bourali: Narazili do stojícího vozu a betonového zátarasu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5457057
26. 5. 2022 • 11:19

Lenatko, ty neumíš ani číst Já píši, že NĚKDO je tak křtěný a dávám ti příklad o I.Deváté. Ale pochopit psané slovo je na tebe zřejmě moc Podle tvých příspěvků v jiných diskuzích je to zřejmé

Kosodrevinka
26. 5. 2022 • 09:45

Ale načo treba zdôrazňovať a dávať na verejnost, že mala stopku?

p.Dáda je v tom baráku a záhrade jak šípková Ruženka...sama a roky běžia

Jednají s ní už dávno jak s nesveprávnou, to muselo byť všetko v éteru? Do bodky?

Naschvál, ponížení na mraky, jak to, že jiné hvezdy tak ,,dusledne" nejsou sledované?

Úpadek CÍLENÝ v přímem prenosu, prípad pro Agathu Chr.

Uživatel_5457057
26. 5. 2022 • 08:45

A představ s Lenáťáku, že někdo je i tak křtěný, viz třeba IVANKA Devátá atd. A ty se třeba po.ser, ty cvoku. Léčit se jdi ty!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.