Gott se nezdá: Na Slavíka nepřijde, ale jinak... Tajný výlet! Bez Ivanky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gott se nezdá: Na Slavíka nepřijde, ale jinak... Tajný výlet! Bez Ivanky

Karel Gott na tajném výletu.
Karel Gott na tajném výletu. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

RAHA – Karel Gott odjel do rakouského Gmündenu, kde bude zpívat v rámci adventních trhů. Nepůjde proto ani na zítřejší finále Slavíka, kde ho bude zastupovat Ivana Macháčková. Ještě než odjel, ale vyrazil na tajný výlet.

Karel Gott odjel do rakouského Gmündenu, kde bude zpívat v rámci adventních trhů. Nepůjde proto ani na zítřejší finále Slavíka, kde ho bude zastupovat Ivana Macháčková. Ještě než odjel, ale vyrazil na tajný výlet.

A nesměla o něm vědět ani Ivana. Ale deník Aha! ho sledoval. Mistr vyrazil do jedné z nejdražších ulic světa v centru Prahy, do ulice Na Příkopě. Tam nejdřív koupil ve vinotéce flašku dobrého pití a pak zamířil do prodejny s luxusními kabáty, kde zjišťoval, jak si objednat kožich. Že by pro Ivanku? A nakonec zašel k bankomatu pro peníze. „Termíny jsou neúprosné a celý prosinec jede jedno gala za druhým. Postupně tedy sháním nějaké pozornosti pro své blízké. Nejde o to, jestli je ten dárek drahý, ale musím přemýšlet, aby toho dotyčného skutečně potěšil a zaujal, “ svěřil se deníku Aha! Gott.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.