Agáta o krachu vztahu: Nemyslela jsem si, že je to takový zm*d | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Agáta o krachu vztahu: Nemyslela jsem si, že je to takový zm*d

Agáta Hanychová.
Agáta Hanychová. (Profimedia)

Sama si prožila rozvod a ví, že to není nic jednoduchého. Navíc to nemá vliv pouze na samotné aktéry, ale i na jejich děti. Pro Agátu Hanychovou (37) je to obzvlášť citlivé téma, jelikož se do podobné situace dostala její maminka, herečka Veronika Žilková (60). Poslední kapkou pak byl pro modelku a influencerku důvod rozpadu maminčina manželství, a tak Agáta nešla pro ostrá slova na účet svého otčíma daleko.

Velmi nevybíravě se Agáta Hanychová vyjádřila k Martinovi Stropnickému, jenž se rozhodl opustit rodinu, což manželce Veronice oznámil prostřednictvím e-mailu. Aby toho nebylo málo, v jeho rozhodnutí hrála roli i mladší milenka Markéta Horňáková pracující na české ambasádě v Izraeli.

Agáta Hanychová sekla s kouřením: Strach z rakoviny prsu!

Video se připravuje ...

Chvíli to vypadalo, že se k situaci bude vyjadřovat pouze Veronika a zbytek rodiny zůstane diskrétní. Nakonec se Agátini fanoušci na sociálních sítích přeci jen nějaké té reakce dočkali. A jak je u Agáty zvykem, pálila rovnou ostrými. „Nemyslela jsem si, že je to takový zm*d,“ odpověděla na Instagramu fanynce, která se jí zeptala na názor týkající se otčíma Martina.  

Sociální sítě představují platformu, kde se známé tváře nemusí přetvařovat a o věcech hovoří tak, jak je cítí. V rozhovoru pro Super.cz se ale Agáta k celé záležitosti vyjádřila přeci jen kulantněji. To ovšem v jejím případě neznamená, že by její slova měla menší váhu.

Žilková dala dohromady umělce z Ukrajiny a vyhlásila Vzkříšení

Video se připravuje ...

„Už Martina nechci nikdy vidět. Mámě neuvěřitelně ublížil. Že se někdo někde zamiluje, to se může stát. Ale po tolika letech ukončit vztah mailem? To podle mě byla srabárna první třídy," cituje Agátu web eXtra.cz. „Upřímně nechápu, jak může chlap ve věku Martina zahodit fungující manželství kvůli holce, která je mladší než já," vyjádřila se k této kauze nejstarší dcera Veroniky Žilkové.



Přečtěte si
jajas
11. 5. 2022 • 21:58

A já jsem si nemyslel, že ONA vůbec myslí!

Eva Korotvičková
7. 5. 2022 • 14:12

Nazvala ho správně.Když chytne stará stodola......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.