Zvrat u Krainové: Do ČR už jen na plastiky, smějí se Simoně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zvrat u Krainové: Do ČR už jen na plastiky, smějí se Simoně

Simona do Čech nepospíchá
Simona do Čech nepospíchá (Facebook, archiv)

Nestárnoucí kráska Simona Krainová (49) definitivně opouští Česko! S manželem a dětmi Maxem a Brunem se nejspíš rozhodli usadit v Dominikánské republice. Aby ne, v ráji plném slunce je nejen klid, ale i bezpečno!

To, že je Krainová zapálená cestovatelka, je známé. V žádné exotické destinaci ale nežila. To, že se Dominikánská republika stává jejich domovinou, ohlásila už i na sociálních sítích. 

Simona Krainová: Jestli chcete žít v tuně sádla, tak si v něm žijte

Video se připravuje ...

„Nový domov, nový domov, nová dobrodružství,“ okomentovala fotky z ráje na Instagramu. Sledující si okamžitě zasypali komentáři. Jejich společným znakem je, že sdílejí radost ze Simonina rozhodnutí. „Gratuluji a podle mě nejlepší rozhodnutí, které jste kdy mohla udělat,“ komentovala jedna ze sledujících. „Super nápad konečně se vás tu zbavíme. Teď už sem k nám do ČR budete jezdit jen na ty Vaše plastiky,“ objevilo se ale také na její zdi.

V každém případě to vypadá, že Simoně tu skutečně nic nechybí. Z jejích příspěvků je vidět, že děti si tu našly kamarády, také se učí surfovat a nejspíš zde začnou  navštěvovat i školu. 

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Fotky Schillerové s ptákem. A transgender plavkyně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
neznalek88
27. 4. 2022 • 17:04

To, že se chce odstěhovat pryč, je jejich rozhodnutí. Ale to, že tahle pipina neumí stárnout a její jediná starost je to, co si nechat přifouknout, co odsát, co kam napíchat, svědčí o tom, že i vychozená základní škola jí mnoho rozumu a postoji k životu nedala.

Uživatel_5577008
27. 4. 2022 • 16:38

Uživatel_5577008
27. 4. 2022 • 16:37

A já celou dobu myslela ,že je hloupá. Ale toto rozhodnutí palec nahoru konečně z ní vylezlo něco rozumného. A myslím ,že tady po ní nikdo smutnit nebude.

mbmb
27. 4. 2022 • 11:29

Ana Geislerová ,Dykova mají také ZDS , navíc ty koupené školy a tituly /Verešová/ nejsou zárukou IQ !Simona je vždy elegantně oblečená a určitě není hloupa

alexa-lexa
27. 4. 2022 • 10:33

NO SLÁÁÁÁVAAA!! Konečně její dutá hlava něco kloudného vyplodila!! Včera bylo pozdě. Tahle umělotina přifouklá botoxem je dutá jak bambus. Jen ať upaluje pryč, tam si může ty svoje moudra kvákat do alelujíá, nikdo ji nebude rozumět, umí jen česky. Tak šuo, šup balit rychle kufry. Klukům bude stačit, stejně jako jí jen základka!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.