Kolik čeká Burešová dětí? Porod záhul, ale proč ne? Chci mít velkou rodinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Kolik čeká Burešová dětí? Porod záhul, ale proč ne? Chci mít velkou rodinu

Eva Burešová
Eva Burešová (Foto Aha! – Pavel Machan, FTV Prima, TV Nova)

Ta se toho nebojí! Viki ze seriálu ZOO, alis Eva Burešová (28), by trojčata brala všemi deseti. Koneckonců, jedny už „porodila“ v seriálu Slunečná a očividně se jí to zalíbilo.

Eva je maminkou synka Nathana (4) a za pár měsíců mu přivede na svět sourozence. S přítelem Přemkem Forejtem (35) už se nemohou dočkat, až se jejich rodinka rozroste. Forejt má totiž ještě z předchozího vztahu dceru Stellu, takže dětí u nich bude skutečně jako smetí!

Eva Burešová konečně kápla božskou: S Přemkem čekáme miminko! A ukázala bříško

Video se připravuje ...

Pro nadanou herečku je to ale splněný sen. Jak by reagovala, kdyby čekala trojčátka, stejně jako ve Slunečné? „ Bylo by to super! Celou dobu jsem si říkala, že by mi to vůbec nevadilo. Ale fakt vůbec! Porod by byl sice asi záhul, ale proč ne?! Chci mít velkou rodinu, a kdyby to vyšlo takhle z jedné vody na čisto, nebránila bych se,“ prozradila v rozhovoru pro Deník.cz.

Jde vidět, že na prvním místě je pro Evu rodina, i když skáče z role do role. Priority má jasně dané a děti s partnerem jsou pro ni vším.

Hrozí exmilence Felixe problémy s finančákem? A hříšná noc Šebrleho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.