Velká radost u Zemanových: Prezidentské mimino má být na cestě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Velká radost u Zemanových: Prezidentské mimino má být na cestě!

Kateřina Zemanová jménem Nadace Miloše Zemana podporuje záchranné složky, včetně zdravotníků
Kateřina Zemanová jménem Nadace Miloše Zemana podporuje záchranné složky, včetně zdravotníků (Herminapress)

Že by byl v prezidentské rodině důvod k radosti? Spekuluje se totiž o tom, že dcera Miloše Zemana (77) Kateřina (28) je v požehnaném stavu. Co je na tom pravdy?

Kateřina se do České republiky vrátila před několika měsíci. Předtím studovala ve Velké Británii, ale kvůli covidové situaci se musela vrátit zpátky domů. Co když za tím ale je i něco úplně jiného? Šušká se totiž, že je Kateřina těhotná.

„Promiňte, já nebudu dávat rozhovor, my někam spěcháme," pronesla Zemanová pro televizi Nova, která ji zastihla v pátek na Pražském hradě. Nicméně nějaká ta změna je na Kateřině viditelná. Především se začala oblékat do mnohem volnějších modelů, které dokonale maskují její postavu.

Metál po Zelenského: Projev Miloše Zemana při předávání státních vyznamenání

Video se připravuje ...

„Podívám se a je mi to jasné. Vidím jí na obličeji, že se něco změnilo a je to rozhodně změna, která povede k velkému štěstí. Moc gratuluji," pronesla na sociálních sítích paní Linda. Nicméně nikdo z prezidentské rodiny zatím radostnou novinu nepotvrdil.

První dáma Ivana nečekaně promluvila o zdraví Zemana!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ladis163
2. 4. 2022 • 15:28

To dítě bude mít doživotní trauma a bude se počůrávat až se mu představí dědeček blekota.

cozumel
30. 3. 2022 • 08:27

Nevím, proč prezidentské mimino. Za rok bude prezidentem někdo jiný a po Kateřině, která si z nepochopitelných důvodů říká po anglicku "Kejt", neštěkne ani pes!

jity
28. 3. 2022 • 10:12

Také nevím proč ji nazývají Kate, když je to česká Kačena. Jinak holt každý má jiný vkus, možná má sklony k tomu být macatá, ale já ji macatou nevidím. Pokud je těhotná, tak její věc, my ji to kolébat nebudeme.

-bello-
28. 3. 2022 • 01:06

Dianthos
------
nevím, proč by měla být ve větším nebezpečí v Anglii.
Řeč nebyla o tom, že jí je lépe a kde, nýbrž o tom, že kvůli Covid. ¨
Kvůli Covid 19 nemusela! V Anglii měla víc svobody, tam se "promořovali" , tady byl lockdown. takže v lánské oboře se mohla akorát tak prohánět s divokými prasaty a daňky..Jestli kvůli něčemu se vrátila, tak proto, že anglické zdravotnictví má tu nejhorší pověst a jen tak by se jí pomoci včas a úplné nedostalo, ale tady v Česku je péče excelentní ( ovšem s vlnou Ukrajinců to bude jak v Anglii.K vykonávání praxe ani jazyk nebude nutný a čekací doby rok ).

Dianthos
27. 3. 2022 • 22:09

Ale co by v Anglii dělala, když byl lockdown a měli distanční výuku? V Lánech s velkými pozemky, s rodiči, jí bylo mnohem lépe. A byla ve větším bezpečí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.