Ivana dostala auto, jezdit s ním nemůže! Zeman odhalil trpkou pravdu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 5. června 2025

Svátek slaví Dobroslav, zítra Norbert

Ivana dostala auto, jezdit s ním nemůže! Zeman odhalil trpkou pravdu

Nedávno proběhla v Lánech oslava 60. narozenin Ivany Zemanové, na které od manžela Miloše Zemana (80) dostala Škodu Kamiq. Jezdit s ní ovšem stále ještě nemůže a exprezident práskl proč!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

vit vrabec
04. 06. 2025 05:38

bude stejně jezdit s instruktorem z ochranky

Dianthos
03. 06. 2025 14:43

Nechápu! Ona je snad nesvéprávná? Dlouho toužila po autě? Proč si ho nekoupila? Třeba na leasing? Nebo něco staršího?
OMG!

yarda
05. 06. 2025 08:05

Pisálci zase neměli o čem psát. Ona řídit může, ale předtím si to chce vyzkoušet, jestli to ještě nezapomněla. Rozumná ženská. Já mám pěkných pár kilometrů naježděno v autě i na motorce, ale jen s ručním (nožním) řazením. Když si chtěl kdosi z příbuzenstva koupit auto s automatickou převodovkou a já jsem čekal, jestli mě nepožádá, abych mu asistoval až pojede z autosalonu (taky už hodně dlouho neřídil), poptal jsem se v autoškole na kondiční jízdu v autě s automatickou převodovkou, abych byl aspoň trochu v obrazu. Naštěstí to nebylo potřeba.

donypan
03. 06. 2025 10:30

Miloši hezký dárek.První dáma si ho zaslouží.Přiji hodně sťastných kilometrů.

Dušan Hroneš
03. 06. 2025 10:17

Musela si počkat? Multimilionář, kariérní bolševik, kterej prodával i státní vyznamenání přes vlekaře a hraje si na stejnou lůzu, co ho podporuje 🤪😂😂😂

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.