Bývalá dáma první dáma Havlová: Narozeniny v čistírně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bývalá první dáma Havlová: Narozeniny v čistírně!

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (Instagram)

Ve stejný den jako Karel Vágner má narozeniny také Dagmar Havlová (69). Bývalá první dáma své poslední narozeniny se šestkou na začátku původně slavit nechtěla, ale nakonec ji přemluvily kamarádky.

Dýchánek spojený s módní přehlídkou se konal v hale staré čistírny odpadních vod v pražské Bubenči. Oslavenkyně dostala na uvítanou velkou kytici a narozeninový dort! „Jsem ráda, že jsem se nechala přemluvit, abych přišla. Opravdu jsem neměla v plánu slavit, ale tohle překvapení mi udělalo velkou radost a nabilo mě energií. Navíc jsou tady samé ženy, a to je vždy inspirativní a milé,“ svěřila se Havlová, která si udělala radost novými kousky do svého šatníku.

Dagmar Havlová v roli budoucí tchýně Táni Pauhofové. Tvůrci filmu Šťastný nový rok 2 představují novou ukázku z filmu

Video se připravuje ...

Pořídila si velmi trendy džínový komplet a další kousky v modré barvě, kolekce je inspirovaná vodou a byla představena den, kdy se slaví Světový den vody. Po své oslavě pak vyrazila do Klokočné, Karlu Vágnerovi popřály společně s Ivanou, vdovou po zpěváku Karlu Gottovi (†80).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.