Vojtěch Gottovou nechce, tak mění plány: Je ale potřeba hodně peněz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vojtěch Gottovou nechce, tak mění plány: Je ale potřeba hodně peněz!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Zpěvákova dcera chtěla pracovat na české ambasádě ve finských Helsinkách, jenže tam o ni nikdo zájem nejeví. To byla ale nebyla naše Dominika Gottová (48), aby hned nepřišla s další chimérou. Tak copak je to tentokrát?

„Šoubyznys mě neláká, to je nejistá branže. Jednou jste nahoře, jednou dole. Já potřebuji k životu jistotu. Že mi každý měsíc přijde na účet určitá částka. Ale mým snem je mít jednou svůj vlastní kosmetický salón, to je obor, kterému bych se jednou ráda věnovala naplno. Na to je ale potřeba hodně peněz, které nemám, takže to rozhodně nebude hned,“ prozradila své plány Dominika Gottová. Kde ale nakonec tahle problémová holka opravdu skončí, to nikdo neví. Vždyť na Dominičinu pracovní morálku si stěžoval dokonce už i její slavný táta! 

Podvedení fanoušci Brzobohatého zuří! A drsné reakce na píseň Gottové

Video se připravuje ...

„Do kanceláře musela chodit, tuším, na osmou hodinu, což nebylo nic pro ni. Vydržela tam asi tři čtvrtě roku a raději se opět vrátila ke své oblíbené noční práci barmanky nebo servírky. Časem jí ale pozornost lidí a nálepka Gottová začaly vadit. Trápilo ji, že v restauracích či barech ji lidé poznávají a ptají se, proč nedělá lepší práci, když je dcera Karla Gotta. Začala si pohrávat s myšlenkou, že už v naší zemi žít nechce. Jak jsem brzy pochopil, byl v tom opět muž (finský hudebník Timo Tolkki – pozn. red.) a nemělo smysl jí plány ani známost rozmlouvat. V sedmadvaceti letech se Dominika rozhodla, že se vydá za svým štěstím. A to se mělo nacházet někde daleko od Česka a Čechů, hodně daleko ode mě,“ lamentoval Karel Gott Karel Gott (†80) v knize Má cesta za štěstím, když ji sehnal práci v umělecké agentuře GoJa.

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
5. 3. 2022 • 14:45

kinki promiň,to došlo k nedorozumnění... ale to já sem reagovala na MR-MRS,na ten flek hajzlbáby...a to sem mínila,že by odrazovala svým zjevem i ty kunčafty co musí na Wc...

jity
4. 3. 2022 • 09:14

Kde jsou její obdivovatelé, kteří ji litují jak byla ošizena. Hlavně aby holka se sebou něco dělala, léčila se a naučila se pracovat.

kinki
3. 3. 2022 • 18:14

AllAlice,zle si to pochopila. Ona chce kozmetický salón vlastniť,ale nie v ňom pracovať,len poobede, keď sa prebudí z alkoholického opojenia si do salónu prísť po ďalšiu dávku peňazí,a večer ísť znova flamovat aj s tým svojim fínskym vorvaňom. Na robotu v salóne by mala ľudí.

borka30
3. 3. 2022 • 11:03

Ta zjistila, že se dají vydělat peníze i bez práce. Třeba tady dennodenní články o ní, to jí asi stačí na její oblíbený alkohol. Ta už pracovat na stálý pracovní poměr nikdy nebude. Je to líná, propitá veš. Nemá dobré kamarády, právě ti by j měli směřovat jiným směrem a ne drby v bulváru.

jizerka47
3. 3. 2022 • 08:09

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.