Fofrem do bunkru? Experti odhalili diagnózu Putina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Fofrem do bunkrů? Experti odhalili diagnózu Putina!

Za jednáním tohoto nelidského monstra může být i psychická nemoc.
Za jednáním tohoto nelidského monstra může být i psychická nemoc. (Reprofoto Youtube)

Většina světových lídrů se shodovala v tom, že ruský prezident Vladimir Putin (69) na Ukrajinu nezaútočí. Jenže opak byl pravdou. Za krokem ruského despoty ale může být mnohem víc než snaha o zisk území. Putin může být docela dobře i mentálně nemocný!

Změna jeho osobnosti

„Tvar jeho obličeje se změnil. Putin vypadá jinak, mluví jinak a chová se jinak,“ poukazuje na možné psychické problémy bývalá agentka protiteroristického oddělení CIA a zvláštní agentka FBI Tracy Walderová. Změny v chování během telefonických rozhovorů potvrdil i francouzský prezident Emmanuel Macron. Během rozhovorů se Putin prý často motal v kruhu a ztrácel nit.

Agresivní kvůli steroidům?

Co by mohlo stát za jiným tvarem tváře vysvětluje bývalý britský ministr zahraničí a lékař Llewellyn Owen. „Buď je na na anabolických steroidech jako kulturista, nebo je na kortikoidech,“ má jasno. „A steroidy v člověku vyvolávají agresivitu…“

O rady už nežádá

„Vždycky to byl zabiják, ale tohle už není Putin jako před pěti lety,“ varuje americký senátor Marco Rubio (50). „O rady nežádá, jen vydává rozkazy,“ napsala politická analytička Taťjána Stanovajová (44). A poradce Kremlu Andrej Kortunov (64) řekl rovnou, že o válce rozhodl Putin sám, bez konzultací. „Označil jsem invazi na Ukrajinu za neospravedlnitelnou. Pro lidi na ministerstvu zahraničí to byl šok, zdrtilo je to,“ napsal Kortunov.

Narcista a psychopat

Tak jako tak Putin vykazuje mnoho klíčových vlastností skutečného psychopata. „Má nedostatek soucitu i vůči vlastním lidem a je přesvědčen o vlastní velkoleposti,“ upozorňuje známá britská psycholožka Emma Kennyová. „To vyžaduje velmi narcistický typ osobnosti. Snaží se chovat jako alfa-samec, i když západnímu světu se jeví spíš jako jeho karikatura. K touze dokázat vlastní velkolepost může přispívat i to, že byl v dětství šikanovaný. Emoce jako vina a stud u něj zřejmě neexistují, což je další důkaz psychopatické povahy,“ vysvětluje odbornice.

Covidové následky?

Již několik let se spekuluje o tom, že Putin trpí celou řadou chorob. Jeho vpád na Ukrajinu by mohl být i následkem dlouhodobého covidu anebo izolace – Putin ve snaze vyhnout se onemocnění trávil dlouhé měsíce zcela sám. „U malého procenta lidí s covidem došlo ke změnám osobnosti,“ varuje ředitel společnosti Medicine Direct Hussain Abdeh. „Ztratili kontakt s realitou, přecenili vlastní schopnosti. Takoví lidí mají přehnané sebevědomí, jsou bezohlední a pohrdají ostatními. Nejvíce patrné je to u osob ve významné mocenské pozici…“



Přečtěte si
apoho
11. 3. 2022 • 06:49

A co říká Džamila? Ta je expert na stanovení diagnózy na dalku

kristinn
3. 3. 2022 • 14:41

.....

AHel
2. 3. 2022 • 22:42

NIc nového pod sluncem, psychologové tvrdí, že mezi lékaři a politiky je nejvíce psychopatů.... takže nic nového pod sluncem.... tzv. opojení mocí...

jasnovidec01
2. 3. 2022 • 18:23

A CO PI.N.DÍK??ZKRÁTIL SE MU NEBO PRODLOUŽIL ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.