Odborník o Putinovi: Proč se chová jako psychopat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Odborník o Putinovi: Proč se chová jako psychopat!

Bude další světová válka! Ruský prezident Vladimir Putin (69) je všehoschopný! Ukrajinou to jenom začíná! „Zase to všichni přehání,“ říkají si někteří, když čtou varování expertů. Jenže co když to zopakuje někdo, kdo Putina zažil na vlastní kůži?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
24. 02. 2022 20:39

Historik Alexej Kelin (79) by se měl držet svého kopyta!
Není ani psycholog, ani politolog, ani vojevůdce a kdyby ještě chvilku mluvil, řekla bych mu, já chci na chvilku do střední Evropy Putina.
Srovnal by naši připodělanost Merkelové, Macronovi , zrušil by Schengen a dal by hranice. Pokus kamarádit se s Francouzko- arabskou republikou , anebo Německo-tureckou nevyšel a to " něco za něco" je pro nás - z vyššího morálního principu - přísliš drahé.
Historik by měl vědět, že co říká jsou kecy a všechno směřuje jen, aby Západ upevnil moc.
Historik mi jistě poví, kde byl a jak radil, když v Jugošce byla genocida, Havel kejval na bombardování , Dientsbier z USA radil a americký generál vkázal " držte huby a pojdte si to sem zkusit!" KFOR tam stál a nemohl nic dělat.Madlénka Albrightová měla v Jugošce své kšefty a jak se chovala bylo na zvracení.Ale Západ jí rucelíbal a zpovykovaní Češi taky.
Ukrajinu bych já oplotila , nemá tady co dělat.
Putinovi bych do toho nemluvila.
Výhrůžky Západu zcela jistě on zvážil.Mimochodem Ukrajina se vůči Čechům nikdy přátelsky nechovala.A nyní jí chtěl Západ i do NATO, ale honem cuknul.

14TONY
25. 02. 2022 19:51

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mbmb
24. 02. 2022 11:13

Politika kde vám lezou všichni do zadku vede zákonitě k deformaci, Brežněv si myslel že je krásnější než Delon! A náš darecek?! Máme zázračné doktory ,z ruiny udelali stojící pytel

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.